Ο Αχιλλέας Μπέος είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί νταηλίκια και χυδαίες εκφράσεις αντί να αναλάβει τις ευθύνες του.
Κάτι ανάλογο είδαμε να συμβαίνει με απίστευτες εκφράσεις κατά του δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκα στη σύσκεψη των δημάρχων της Θεσσαλίας.
Απλά ήταν ακόμη ένα περιστατικό αθλιότητας.
Το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Σακκάς , με το ήθος , την αξιοπρέπεια και την επιστημονική του κατάρτιση σε καμία περίπτωση δεν θα ασχολούνταν με τις μαγκιές πεζοδρομιακού ύφους του Μπέου.
Από τη άλλη πλευρά, ο τσαμπουκάς, η κοινωνικά επιδεικνυόμενη μαγκιά, η αντιαισθητική βαρβατίλα, ο κομπασμός του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ».
Ο κάθε Μπέος υπάγεται σ’ αυτήν την κατηγορία.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς τις αρχές που πρεσβεύει ο καθένας, τις οποίες δεν θα βρείτε σε κανένα εγχειρίδιο πολιτικών επιστημών.
Και βέβαια κάποιοι κατηγορούν πάντα τοπικούς άρχοντες και πολιτικούς, και δεν κατηγορούν τους πολίτες που τους ψηφίζουν;
Γιατί οι πολίτες του Βόλου είναι αθώοι;
Από πού προκύπτει αυτό;
Αν ψηφίζεις και ξαναψηφίζεις Μπέους, είσαι Μπέος.