"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

4.1 C
Trikala

Δημήτρης Πλακιάς: Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σας θέλουμε όλους κοντά μας , ειρηνικά , με σεβασμό στις περουσιες , των συνανθρώπων μας , χωρίς πολιτική ταυτότητα.
Mόνο για τα Τεμπη , και για όλες τις δολοφονίες που έχουν γίνει , διαχρονικά στην Ελλάδα ( Μάτι – Μάντρα – Ηλεία , κλπ ).
Kάποια στιγμή πρέπει στην Ελλάδα να υπάρξει τιμωρία , και επειδή ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας , όλοι να έχετε τις κάμερες από τα κινητά ανοιχτά , και να τραβάτε βίντεο , για να έχουμε εικόνες από παντού , και για κάθε ενδεχόμενο , σας ευχαριστούμε , και να ξέρετε κάτι χωρίς εσάς δεν θα φτάναμε ποτέ εδώ , Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλοί φίλτατε κ. Πλακιά δε θα έρθουν διότι έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτήν, στην οποία στηρίχτηκαν οι συγγενείς των σύγχρονων Ελληνικών Τραγωδιών, Μάτι, Μάνδρα, Ηλεία και άλλες.
    Στα «ψιλά» περνάει το μπλοκάρισμα από την κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις τους. Και για να μην ξεχνάμε: κανείς πολιτικός, αστυνομικός, δημόσιος υπάλληλος δεν έφταιγε. Μόνο κάτι χαμηλόβαθμοι πυροσβέστες, που δεν είχαν χρήμα και «προσβάσεις».

  2. Δεν μπορούμε αγαπητέ να μην έχουμε την πολιτική μας ταυτότητα ως όπλο μαζί… τουλάχιστον όσοι δεν ντρεπόμαστε για αυτήν.Με ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ δολοφονήθηκαν τα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης