Άνοιξε για τα καλά ο πόλεμος ανάμεσα στο συγκρότημα της «Δημοκρατίας» και της «Εστίας» με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Χριστοδουλάκη. Σήμερα η «Δημοκρατία» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο «Δίνουν εκατομμύρια στην οικογενειακή εταιρεία του “δελφίνου” του ΠΑΣΟΚ Μ. Χριστοδουλάκη- μείζον πολιτική και ηθικό θέμα».
Και εξηγεί: «Πάνω από 9.000.000 ευρώ στα επτά χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη. Με απευθείας αναθέσεις και διαδικασίες “διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση” τα περισσότερα ποσά. Στο Δ.Σ. ο πατέρας και ο αδελφός του βουλευτή – η επιχειρηματική δραστηριότητα συνδέεται με το αντικείμενο των σπουδών του. Τον Ιούνιο υπεγράφη η τελευταία σύμβαση-μαμούθ με το υπ. Υγείας υπό τον Γεωργιάδη».
Μάλιστα ερμηνεύει όλη τη σχέση αυτή της οικογένειας Χριστοδουλάκη με το Δημόσιο και πολιτικά, θεωρώντας τον νεαρό βουλευτή «τρίτο δούρειο ίππο μετά τη Διαμαντοπούλου και τον Φαραντούρη».



