"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

DOUMA VITAL FARM – Βιολογική Εκτροφή Ζώων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Doumas Farm
Σε ένα καταπράσινο οροπέδιο στις πλαγιές των Αντιχασίων, στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι , πίσω από το Γριζάνο , στο Νομό Λάρισας, βρίσκεται το κτήμα της οικογένειας Ντούμα. Εκεί, σε μια περιφραγμένη έκταση 8.000 στρεμμάτων, ζούνε και αναπαράγονται ελεύθερα τα ζώα

Doumas Frma
O Θωμάς Ντούμας το 1999, έπειτα από πορεία 15 ετών στην εκτροφή καθαρόαιμων ρατσών βοοειδών, ιδρύει την εταιρία «Αγρόκτημα Ντούμα», έχοντας απώτερο στόχο την Παραγωγή και Διάθεση Βιολογικών Προϊόντων.

Η εταιρία ξεκίνησε με βιολογικά μαύρα χοιρινά και αγριογούρουνα, τα οποία εντάχθηκαν για πιστοποίηση στον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων “ΔΗΩ”. Ένα χρόνο αργότερα, εισάγει στην Ελλάδα τα σπάνια βοοειδή Βίσονες. Το 2012, η εταιρία επεκτάθηκε εισάγοντας από την Ισπανία αίγες, φυλής Μούρθια (Murciano– Granadina).
Doumas farm
Από το 2001, η εταιρεία, σε συνεργασία με γνωστό δίκτυο super market και επιλεγμένα εστιατόρια, διοχετεύει στην ελληνική αγορά πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα βίσονα, μαύρων χοιρινών και αγριόχοιρων (αλλαντικά και νωπό κρέας) και τους τελευταίους μήνες κατσικίσιο γάλα, σε εγχώρια γαλακτοβιομηχανία.

Doumas farm

Πιστοί πάντα στην αναζήτηση θρεπτικών πρώτων υλών, αλλά και την παραγωγή γευστικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, η DOUMA VITAL FARM στοχεύει μελλοντικά στην ένταξη νέων “ιδιαίτερων” προϊόντων και -γιατί όχι- στη φιλοξενία νέων ζώων.
Doumas Farm
Η DOUMA VITAL FARM συμβάλλει στην καθιέρωση μιας υγιεινής βιολογικής διατροφής με σεβασμό, στη φύση, το περιβάλλον και τα ζώα. Φιλοδοξούμε να είμαστε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής προϊόντων βιολογικής κτηνοτροφίας, διασφαλίζοντας τις ποιοτικές προτιμήσεις των πελατών μας, με την παραγωγή υγιεινών βιολογικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και σεβόμενοι πάντα τις αρχές της βιολογικής κτηνοτροφίας.
aloga

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης