Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων κατά τις βραδινές ώρες της Τρίτης 13 Μαΐου και τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Τετάρτης 14 Μαΐου, σε διαφορετικές περιοχές των Τρικάλων, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση της νομοθεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ημεδαπός άνδρας, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως ιδιοκτήτης και να εργάζεται σε αυτό χωρίς να διαθέτει το προβλεπόμενο πιστοποιητικό υγείας. Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική που διατάρασσε την κοινή ησυχία των περιοίκων, χωρίς να διαθέτει τη σχετική άδεια μουσικής.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, ιδιοκτήτης επίσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, εκπέμποντας μουσική και προκαλώντας διατάραξη της κοινής ησυχίας, χωρίς την απαιτούμενη άδεια μουσικής.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκαν οι προβλεπόμενες δικογραφίες.



