"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Eλέγχους στο παζάρι ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Η πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την λειτουργία της εμποροπανήγυρης είναι γνωστή και έχει κοινοποιηθεί αρκετές φορές. Πρόκειται για ένα θεσμό αναχρονιστικό που λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας της τοπικής επιχειρηματικότητας, πλήττοντας την τοπική οικονομία.

Αυτό συμβαίνει, καθώς παράνομοι πωλητές, πωλούν χωρίς παραστατικά και αποδείξεις, προϊόντα απομίμησης, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το καθεστώς που επικρατεί στις εμπορικές επιχειρήσεις της περιοχής μας.
Έχουμε εκφράσει επανειλημμένα τις ενστάσεις μας τόσο για τον τρόπο λειτουργίας της εμποροπανήγυρης όσο και για την εξέλιξή της σε ένα σύγχρονο πολιτιστικό φεστιβάλ με δραστηριότητες εστίασης και διασκέδασης, όπου θα δραστηριοποιούνται νόμιμοι τοπικοί επαγγελματίες.
Ωστόσο σήμερα με την υφιστάμενη κατάσταση θα συνεχίσουμε να ζητάμε τα νόμιμα και αυτονόητα καλώντας σας να εντατικοποιήσετε τους ελέγχους στο χώρο της εμποροπανήγυρης κατά την διάρκεια λειτουργίας της, προκειμένου να περιοριστεί η παρανομία και η οικονομική αιμορραγία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης