"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.3 C
Trikala

Eμπορικός Σύλλογος Τρικάλων : “κάθε πέρυσι και καλύτερα”

Σχετικά άρθρα

lafarm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μετά από έρευνα που διεξήχθη από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων σχετικά με την κίνηση στην αγορά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο τζίρος φαίνεται ότι είναι χαμηλότερος των προσδοκιών. Τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής έρευνας έδειξαν ότι οι επιχειρήσεις της πόλης κλείνουν με απώλειες στον τζίρο τους, τόσο για τον Δεκέμβριο όσο και για τη χρονιά συνολικά.
Ο μέσος όρος της τιμής των αγορών του καταναλωτικού κοινού για προσωπικές αγορές αλλά και για δώρα είναι χαμηλός και η επιλογή των προϊόντων γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Είναι χαρακτηριστικό πως η αγορά των ακριβών ειδών (άνω των 300 ευρώ) έχει “παγώσει”.
Τα περισσότερα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά και τις τρεις Κυριακές του μήνα με την περισσότερη κίνηση να καταγράφεται τις δυο τελευταίες Κυριακές, στις 21 και 28 Δεκεμβρίου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συνάδελφοι θεωρούν πως βασικότεροι λόγοι που δεν κινήθηκε η αγορά ήταν κυρίως οικονομικοί αλλά και πολιτικοί, καθώς η «εκλογολογία» πάντα προκαλεί αναστάτωση.
Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η άποψη της αγοράς για τα οφέλη του Μύλου των Ξωτικών. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων κρίνει πως ήταν περισσότερο έμμεσα για τον εμπορικό κόσμο της πόλης διότι αν και η επισκεψιμότητα στο Μύλο ήταν αυξημένη, λίγοι ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν τα εμπορικά καταστήματα για αγορές

000000000000000000000000000000000000

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Εμπορικού Συλλόγου ευχαριστούν τους καταναλωτές για τη διαχρονική στήριξή τους στην τοπική αγορά και εύχονται σε όλους, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης