"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

Eξι στάσεις λεωφορείων στη κεντρική πλατεία προωθεί η Δημοτική Αρχή – Προβληματισμός από το επιβατικό κοινό και το Αστικό ΚΤΕΛ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολλοί είναι αυτοί που υπογραμμίζουν ότι το κυκλοφοριακό απαιτεί μια συνολικότερη αντιμετώπιση καθώς δεν ευθύνονται γι’ αυτό ο τρόπος που κινούνται και λειτουργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στα Τρίκαλα.

Η οδική συμπεριφορά των ανθρώπων του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας.

Ο προβληματισμός έχει να κάνει με την πρόθεση της δημοτικής αρχής να δημιουργήσει έξι στάσεις λεωφορείων στο κέντρο της πόλης.

Η πρώτη στάση φορά δύο θέσεις λεωφορείων στην οδό Τσιτσάνη όπου θα πρέπει να πούμε “αντίο ποδηλατόδρομε” , η άλλη από το Mikel μέχρι την Αλβανικού Μετώπου και η τρίτη μπροστά από το κατάστημα Σαράφης στην κεντρική επίσης πλατεία.

Το ερώτημα είναι “βολεύει η νέα κατάσταση που θα διαμορφωθεί ή θα έχουμε όξυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος” ;

“Αντέχει” το κέντρο της πόλης έξι στάσεις λεωφορείων ;

Δηλαδή έχουμε λύσει όλα τα υπόλοιπα και μας φταίνε τα λεωφορεία για το κυκλοφοριακό;

Δεν βλέπουν τα παράνομα παρκαρίσματα; 

Aν υπολογίσουμε ότι κάθε περίπου 15 λεπτά σταθμεύει ένα λεωφορείο, μήπως το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργούνται ουρές αυτοκινήτων Ι.Χ., ταξί, φορτηγών, λεωφορείων τουριστικών; Τραγέλαφος δηλαδή.

Μιλώντας στην TrikkiPress ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Ιωάννου εξέφρασε την ελπίδα ότι η δημοτική αρχή θα επανεξετάσει το ζήτημα που θα προκύψει και ότι το Αστικό ΚΤΕΛ έχει έτοιμες προτάσεις .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης