"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

34 C
Trikala

Eπιστολές συγχαρητηρίων από τον Παπαστεργίου στους βουλευτές

lafarm

Σχετικά άρθρα

00

Επιστολές συγχαρητηρίων, αλλά και, κυρίως, ουσίας, απέστειλε στους νέους τρικαλινούς βουλευτές και σε μέλη της κυβέρνησης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Συγκεκριμένα, απέστειλε προχθές επιστολές στους 4 τρικαλινούς βουλευτές. Κοινή συνισταμένη και των τεσσάρων αυτών επιστολών, η ανάγκη για συνεργασία με την κ. Δριτσέλη και τους κ. Παπαδόπουλο, Σιμορέλη, Σκρέκα. Μόνος στόχος, η προώθηση των θεμάτων υπέρ των δημοτών του Δήμου Τρικκαίων.
Ταυτοχρόνως, ο κ. Παπαστεργίου απέστειλε επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Βούτση. Ως μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Στήριξη της Επιχειρηματικότητας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων εξήγησε τις δυνατότητες που υπάρχουν για βελτίωση της κατάστασης στην αγορά, μέσω της κοινής προσπάθειας υπουργείου – ΟΤΑ.
dimarxos-trikkaion
Επίσης, ο κ. Παπαστεργίου απέστειλε επιστολή στον νέο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή. Επεσήμανε τη σπουδαιότητα του λαϊκού αθλητισμού, υπενθύμισε τη σημαντικότητα της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων και τόνισε τον ρόλο της συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς, υπέρ της άθλησης και της υγείας των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης