"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Eυχάριστα νέα – Κώστας Σκρέκας: «Η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Τρικάλων γίνεται πράξη»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην ίδρυση και λειτουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) προχωρά το Νοσοκομείο Τρικάλων. 

Ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα επιτέλους γίνεται πράξη.

Η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) θα στελεχωθεί με 4 υπερσύγχρονες κλίνες δωρεάς των Αδερφών Σαράντη και με την προσθήκη 3 ειδικών εντατικολόγων.

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, υποστήριξε με ενέργειές του από την πρώτη στιγμή την ανάγκη λειτουργίας ΜΑΦ στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Η θετική εξέλιξη προέκυψε κατόπιν πρωτοβουλίας του Τρικαλινού Υπουργού προς τη Διοίκηση του Υπουργείου Υγείας, με σκοπό να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της ΜΑΦ που θα θωρακίσει και θα αναβαθμίσει το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σκρέκας τόνισε πως «πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για το νομό μας αφού με την ίδρυση της εν λόγω μονάδας και με την αποτελεσματική συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Τρικάλων θα μπορέσει να γεφυρωθεί το κενό αυξημένης φροντίδας μεταξύ ΜΕΘ και κλινικών του νοσοκομείου σε άτυχους συμπολίτες μας, ενώ παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα να απελευθερωθούν κλίνες ΜΕΘ, ειδικά σε μια κρίσιμη περίοδο οπού το σύστημα υγείας ασφυκτιά λόγω
πανδημίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης