"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

ECO MOBILITY ξανά!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Πέμπτη 6/11/2014 η ομάδα των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων που παίρνουμε μέρος για 3η συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα Ecomobility-Οικολογική Μετακίνηση, αρχίσαμε τις δράσεις μας!

Ξεκινήσαμε την συνέντευξη-συζήτηση με τον υπεύθυνο του καταστήματος Public στα Τρίκαλα κος. Σταύρο Νταϊλιάνη σχετικά με την καινοτομία του καταστήματος να δανείζει δωρεάν ποδήλατα σε όσους το επιθυμούν για να μετακινούνται μέσα στην πόλη [1 ώρα χωρίς χρέωση]. Η καινοτομία αυτή των καταστημάτων Public μας έκανε εντύπωση αφού κι εμείς βλέπαμε τα ποδήλατα έξω από το μαγαζί στον ειδικό ποδηλατοστάτη και θέλαμε να μάθουμε τι γίνεται με αυτά. Ο κος Νταϊλιάνης μας είπε πως η ιδέα ξεκίνησε από τα κεντρικά της εταιρίας κάνοντας μια μελέτη για την εξυπηρέτηση των τουριστών και όσων επιθυμούν να μετακινηθούν πιο άνετα στην πόλη [αρκεί να είναι πάνω από 18 ετών] για οποιοδήποτε λόγο.

Αυτό συμβαίνει επίσης και σε άλλα 7 καταστήματα της αλυσίδας των Public όπως Χαλανδρίου, Γλυφάδας, Κατερίνης, Καστοριάς, Κοζάνης, Λάρισας και Βόλου. Τα Public είναι Ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας που όμως δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέες υπηρεσίες και παροχές όπως αυτή του δανεισμού των ποδηλάτων.

Η ανταπόκριση των ανθρώπων είναι όλο και μεγαλύτερη χωρίς προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε άλλες πόλεις [κλοπή και καταστροφή των ποδηλάτων]. Ο κος Νταϊλιάνης τόνισε πως όλοι πρέπει να χρησιμοποιούμε το ποδήλατο αξιολογώντας το ως μέσο υπέρ του περιβάλλοντος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης