Η οικονομική αστυνομία συνοδευόμενη από κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών έκανε έφοδο στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ το πρωί της Πέμπτης (30/10).
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή «10 παντού» του OPEN θα κατάσχουν το αρχείο των αιτήσεων για το 2025. Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που κάνει η Οικονομική Αστυνομία για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί έφοδος της OLAF στις 13 Οκτωβρίου για έγγραφα που αφορούν στη λειτουργία του Οργανισμού και τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.




Νωρίς πλακώσατε βρε παιδιά, δεν το αφήνατε με τον καινούργιο χρόνο…
Σαν την περίπτωση Τζέκου, που πουλούσε αναβολικά σε αθλητές. Πλάκωσε στο μαγαζί του το ΣΔΟΕ το 2004, μετά από μία εβδομάδα που το είχε μάθει και η θεία μου η Ντίνα. Βρήκε μέσα κάτι …ασπιρίνες.