"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7.6 C
Trikala

Εξαπάτησαν γιαγιά στην Πύλη και της πήραν σακούλα με… 8.000 ευρώ!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη   από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος άγνωστου-ων, μέχρι στιγμής, συνεργού-ών του, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες προχθές (20-01-2025), άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη ημεδαπή γυναίκα και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, υπό το πρόσχημα ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, την έπεισε και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των -8.000- ευρώ, μέσα σε πλαστική σακούλα, στον ημεδαπό δράστη που μετέβη, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην οικία της σε περιοχή του Δήμου Πύλης.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος ημεδαπός δράστης και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία του, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ, μία πλαστική σακούλα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στην παθούσα ως μέρος των αφαιρεθέντων, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πως κάθε γιαγιά έχει στο σπίτι χιλιάδες ευρώ και εμείς δεν έχουμε μία, παραμένει ακόμη ανεξήγητο.
    Θα μπουν οι κλέφτες και δε θα μας πιστεύουν δηλαδή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης