"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.1 C
Trikala

H αγορά “δαγκωτό” Χρήστο Σιμορέλη

Σχετικά άρθρα

lafarm

000

Με ανθρώπους της τρικαλινής αγοράς βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης. Άνθρωπος και αυτός της αγοράς δε θα μπορούσε να μη συναντηθεί με όλους αυτούς που πλήττονται τα τελευταία χρόνια λόγω της μνημονιακής πολιτικής, καθώς βλέπουν τα ειδοσήματά τους να μηδενίζονται, τις επιχειρήσεις τους και τα καταστήματα να κλείνουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά του ως κυβέρνηση δεσμεύεται για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας με μέτρα που έχουν ως προτεραιότητα την άρση της φορολογικής καταστολής στην οικονομία, τη νέα σεισάχθεια των βαρών, την ενίσχυση της ρευστότητας και της ζήτησης.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι :
Βαγγέλης Αγγελάκης Αντιπρόεδρος ΓΕΣΕΒΕ και Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, Καλέας Χρήστος Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Κόκκας Χρήστος Γενικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων,
Ιωάννου Δημήτριος Πρόεδρος του Αστικού Κτελ Τρικάλων και οικονομικός επόπτης ΕΒΕ Τρικάλων, Καραγκούνης Χρήστος Πρόεδρος Σωματείου Μηχανουργών και Αλουμινοκατ/των νομού Τρικάλων.
Τέλος υπήρξε συνάντηση και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο Βασίλειο και συζήτηση για τη παραγωγική συγκρότηση του Ν. Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης