"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.8 C
Trikala

H κοινωνία ανανεώνει την εμπιστοσύνη της στον Σπύρο Αγναντή Σπύρο Αγναντή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μόνο ως πρόκριμα νίκης μπορεί να χαρακτηριστεί η θερμή ανταπόκριση που έχει ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος Σπύρος Αγναντής στις περιοδείες που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σε χωριά του δήμου.

Μαζί με τους υποψήφιους της παράταξης ΝΕΑ ΠΝΟΗ συζητούν με τους πολίτες για την επόμενη πενταετία. Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε σε Πηνειάδα και Ζάρκο όπου παρότι δεν πραγματοποιεί ομιλίες ο κόσμος βρέθηκε στις πλατείες για να τον υποδεχτεί.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Αγναντής αναφέρθηκε στα προβλήματα που κλήθηκε να διαχειριστεί τα τέσσερα αυτά χρόνια, εν μέσω διαδοχικών κρίσεων και μέσα σε ένα κάθε άλλο παρά ευνοϊκό περιβάλλον, με πεπερασμένα μέσα, με σωρεία προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος εδώ και χρόνια. Αλλά πάντοτε με γνώμονα την ανάπτυξη της Φαρκαδόνας, τη βελτίωση της καθημερινότητας, και την πρόοδο του τόπου.

Η επέλαση της κακοκαιρίας daniel από την περιοχή άλλαξε τα δεδομένα στο Δήμο Φαρκαδόνας. Απαιτεί από όλους τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αφού το διακύβευμα δεν είναι απλά και μόνο η καθημερινότητά, αλλά το μέλλον του τόπου και των παιδιών. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο συνδυασμός ΝΕΑ ΠΝΟΗ συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές με έργα, για μια νέα, πιο θετική και δυναμική πορεία για την Φαρκαδόνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης