H Μαρίνα Πατούλη θέλει να κληρονομήσει τον δήμο Αμαρουσίου από τον άντρα της Reviewed by Momizat on . Οπως και να το κάνεις, η Μαρίνα Πατούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στην πολιτική ζωή της χώρας. Μια γυναίκα με τέτοιες φανταχτερές εμφανίσεις εν μέσω σουβλισ Οπως και να το κάνεις, η Μαρίνα Πατούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στην πολιτική ζωή της χώρας. Μια γυναίκα με τέτοιες φανταχτερές εμφανίσεις εν μέσω σουβλισ Rating: 0

H Μαρίνα Πατούλη θέλει να κληρονομήσει τον δήμο Αμαρουσίου από τον άντρα της

H Μαρίνα Πατούλη θέλει να κληρονομήσει τον δήμο Αμαρουσίου από τον άντρα της

Οπως και να το κάνεις, η Μαρίνα Πατούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στην πολιτική ζωή της χώρας. Μια γυναίκα με τέτοιες φανταχτερές εμφανίσεις εν μέσω σουβλιστών αρνιών, η οποία θεωρεί τον σύζυγό της και γαλάζιο υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη έναν Ελληνα Τζορτζ Κλούνεϊ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η κυρία Πατούλη τώρα θέλει να γίνει και δήμαρχος. Και όχι οποιουδήποτε δήμου, αλλά του Αμαρουσίου, όπου είναι δήμαρχος ο κ. Πατούλης!

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της, επικαλέστηκε δημοσκοπήσεις που της δίνουν μεγάλα ποσοστά —σε βαθμό που ο Γιώργος Καραμέρος (αντιπεριφερειάρχης της Δούρου) θα πρέπει μάλλον να ανησυχεί— αλλά και τον Πλάτωνα.   Μιλάμε για μνημείο, το οποίο για λόγους ιστορικής καταγραφής το παραθέτω αυτούσιο:   Τον Μάιο του 2019 θα διεκδικήσω τον Δήμο Αμαρουσίου και μόνο οι πολίτες θα κρίνουν την επιλογή μου… Όταν το 2014 αποφάσισα να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση, το έπραξα με γνήσια διάθεση να εμπλακώ στα κοινά, να προσφέρω κάτι από τον εαυτό μου στον τόπο μου.

Γιατί πίστευα ακράδαντα αυτό που έλεγε ο Πλάτων, ότι δηλαδή «μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου». Δεν το έπραξα ούτε για να αυτοπροβληθώ, ούτε γιατί μου έλειπε η οποιαδήποτε δημοσιότητα. Και, βέβαια, ούτε ήμουν τόσο άσχετη με τα αυτοδιοικητικά, αφού για πολλά χρόνια παρακολουθώ και στηρίζω ολόψυχα τη μακρά και επιτυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή του συζύγου μου Γιώργου Πατούλη.

Η μέχρι σήμερα πορεία μου, οι όποιες επιτυχίες και τα όποια λάθη μου, είναι αυτονόητο να μπαίνουν καθημερινά στην κρίση του πολίτη. Εξάλλου, αυτός είναι που τελικώς αποφασίζει σε ποιον επιθυμεί να δώσει τη δυνατότητα να ηγηθεί σε μια θέση και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Πέρα από κομματικές πειθαρχίες και υποδείξεις, αδιαφορώντας για συστήματα και πιέσεις.

Η πρόσφατη δημοσκόπηση στον Δήμο Αμαρουσίου έδειξε ότι υπάρχει μια σημαντική μερίδα συμπολιτών μου που βλέπει στο πρόσωπό μου έναν άνθρωπο που έχει και μπορεί να συνεισφέρει σε ένα καλύτερο αυτοδιοικητικό αύριο στην πόλη. Και αυτό δεν καταγράφεται μόνο στα χαρτιά, αλλά μου μεταφέρεται καθημερινά από τους ανθρώπους που συναντώ και συνομιλώ. Οι προκλήσεις, όπως και οι προσκλήσεις, πρέπει να απαντώνται. Ως άνθρωπος και ως πολιτικός, έχω την υποχρέωση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών μου.

Τον Μάιο του 2019, μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που δεν συμβιβάζονται με συμβατικές και «προκατασκευασμένες» λύσεις, θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Αμαρουσίου, για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το επιτυχημένο έργο της σημερινής διοίκησης. Το οφείλουμε και στους Μαρουσιώτες και στους εαυτούς μας.

Η τελευταία λέξη ανήκει στους πολίτες και αυτοί θα κρίνουν την επιλογή μας…

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη Υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου

Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης Πεύκης

Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Ως τώρα νομίζαμε ότι όλα τα έχουμε δει με το ζεύγος Πατούλη. Αυτό που δεν πιστεύαμε ήταν ότι στις 31 Αυγούστου 2019, ο κ. Πατούλης μπορεί να παραδώσει τα κλειδιά του δήμου στη γυναίκα του… Πηγή: Protagon.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή