"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.1 C
Trikala

H ATE Leasing πουλάει το παλιό “Ατλάντικ” στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το πρώην σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, στο δρόμο Τρικάλων – Λάρισας, που λειτούργησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, βγάζει προς πώληση η ΑΤΕ Leasing στην τιμή των 970.000 ευρώ.

Mάλιστα ένας από τους λόγους αποτυχίας του εν λόγω καταστήματος ως σούπερ μάρκετ, ήταν και το στρατηγικό λάθος στη χωροθέτησή του. Δεν ευνοούσε την προσέλευση κόσμου γιατί ήταν “αριστερό”. Δηλαδή βρίσκεται απέναντι από τη ροή των οχημάτων που έρχονταν από τα Τρίκαλα με αποτέλεσμα οι πελάτες να είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αναστροφή για να πάνε να ψωνίσουν.

Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 3.908,82 τ.μ. επί οικοπέδου επιφάνειας 26.746,39 τ.μ. Kατασκευάστηκε από το 1992 έως το 1995 και λειτουργούσε ως σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο και πρατήριο καυσίμων έως το 2011.

Το ακίνητο αποτελείται από 3 κτίρια: ένα σούπερ μάρκετ, ένα αρτοποιείο και ένα πρατήριο καυσίμων

Το κύριο κτίριο (σουπερμάρκετ) αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Στα βόρεια του υπογείου υπάρχουν δύο ράμπες πρόσβασης. Η σύνδεση των επιπέδων των κτιρίων πραγματοποιείται μέσω δύο αυτόματων ανελκυστήρων και δυο κλιμακοστασίων.

Το ύψος του κτιρίου είναι 9,42 μέτρα.

Ο φούρνος αποτελείται από πέντε χώρους και το κτίριο είναι κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα. Τα εξωτερικά κουφώματα των ανοιγμάτων είναι μεταλλικά και τα εσωτερικά κουφώματα είναι ξύλινα.

Ο περιβάλλοντας χώρος έχει επιφάνεια 18.000,00 τ.μ. και είναι ασφαλτοστρωμένος, ενώ υπάρχει υπολειπόμενη δόμηση 970,63 τ.μ.

Ο χώρος λειτούργησε πέρυσι ως κέντρο φιλοξενίας προσφύγων από τον Δήμο Τρικάλων.

Κ.Τ. thessaliaeconomy.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης