"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.1 C
Trikala

Kάλεσμα στην απεργία από τους γιατρούς του νοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην απεργία την Τρίτη 18/02/2020. Το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με την επίθεση στα μισθολογικά, συνταξιοδοτικά και εργασιακά μας δικαιώματα τα οποία κατακτήθηκαν με αγώνες.

Αγωνιζόμαστε ώστε να εμποδίσουμε κάθε αντεργατική λαίλαπα και κάθε επέκταση της επιχειρηματικής δράσης και λειτουργίας των νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια μέσω των ΣΔΙΤ. Να καταργηθεί άμεσα ο νόμος Κατρούγκαλου-Βρούτση.
Διεκδικούμε:
 Κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων. Μείωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης. Ουσιαστικές αυξήσεις και επαναφορά του 13 ου και 14 ου μισθού και σύνταξης.


Επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος και ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα όσων εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες. Λήψη των αναγκαίων μέτρων για την προστασία της υγείας και ασφάλειας εργαζομένων και ασθενών.


 Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την πλήρη στελέχωση των δημόσιων μονάδων υγείας, πρόνοιας και ΕΚΑΒ.
Μονιμοποίηση των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας.


 Πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας. Κατάργηση κάθε πληρωμής των ασθενών και των εισφορών για υγειονομική περίθαλψη.

ΤΡΙΚΑΛΑ,17/02/2020
Ομόφωνα το Δ.Σ. της ΕΙΝΚΥΝΤ

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης