"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Kαταγραφή στόχων από τον Δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

00

Μπορεί η εκλογική διαδικασία να ανέτρεπε σχεδιασμούς σε κεντρικό επίπεδο, ο Δήμος Τρικκαίων όμως συνέχιζε απτόητος τον προγραμματισμό και τις δράσεις του Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, συνέχισε τη διαδικασία σύνταξης και εκπόνησης του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου.
Στο πλαίσιο αυτό, και έχοντας προηγηθεί η συνάντηση με τους προέδρους των συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων, η νέα σύσκεψη αφορούσε τους προϊσταμένους των τμημάτων, το αρμόδιο τμήμα Προγραμματισμού, η ειδική ομάδα δράσης για το επιχειρησιακό πρόγραμμα, παρουσία του γενικού γραμματέα του Δήμου.
00
Αρχικώς η σύσκεψη περιστράφηκε στο πλαίσιο συνεργασίας που διέπει τον Δήμο Τρικκαίων, με μια προοπτική αναπτυξιακή, στηριζόμενη στις τοπικές ιδιαιτερότητες και τα θετικά στοιχεία που μπορούν να προωθηθούν, ώστε να αποτελέσουν τον πυρήνα των δράσεων σε επίπεδο στρατηγικής ανάπτυξης.
Ακολούθως, συζητήθηκαν οι ειδικότεροι άξονες και προτεραιότητες για τον Δήμο. Στη συνέχεια, έγινε ανάλυση των τρόπων σύνταξης του σχεδίου, προκειμένου μέχρι τέλος του επόμενου μήνα, να υπάρξει ολοκληρωμένη καταγραφή των στόχων που θα υποβληθούν και θα αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό του Δήμου για την επόμενη πενταετία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης