Το φαινόμενο της αστάθειας θα συνεχιστεί για αρκετές ημέρες σχεδόν σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα, με το ίδιο μοτίβο βροχοπτώσεων και καταιγίδων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες να διατηρείται έως και την Κυριακή. Μάλιστα, προς το τέλος της εβδομάδας και αρχές της επόμενης αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Ο καιρός αύριο
Αρχικά στη δυτική χώρα και τα κεντρικά ηπειρωτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα και το Ανατολικό Αιγαίο. Οι καταιγίδες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά πιθανόν να συνοδεύονται και από πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις. Τις νυχτερινές ώρες τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.
Ο καιρός το Σάββατο, 26/04
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και από το απόγευμα στις Σποράδες και την Εύβοια. Τα φαινόμενα στα βόρεια ηπειρωτικά πιθανόν να συνοδεύονται κατά τόπους και από χαλαζοπτώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά σε όλη τη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ όμως μετά το μεσημέρι, στα δυτικά θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με την ίδια ένταση και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ο καιρός την Κυριακή, 27/04
Σε όλη τη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώ από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν πρόσκαιρα και στις υπόλοιπες περιοχές. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 με σταδιακή ενίσχυση από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.