"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.5 C
Trikala

Καθ’ οδόν προς την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Τσιούτσιας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της αυτοδιοικητικής πιάτσας οδεύει προς την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η εμφάνιση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Τσιούτσια στο ξέφωτο της κεντρικής πολιτικής σκηνής έρχεται σε μια στιγμή σχεδόν καθολικής αμφισβήτησης του κομματικού συστήματος.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται προσεχώς και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Βασίλης Τσιούτσιας ανήκει στις υγιείς δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας.

Σχετικά με την επιλογή της Ελληνικής Λύσης θα μας εξηγήσει ο ίδιος όταν έρθει η ώρα.

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλο λαμόγιο ο κοιραληφόπουλος βελόπουλος με μισό εκατομμύριο καταθέσεις στήν ντόιτσε μπάνκ. Μαύρο δαγκωτό ο πατριώτης της φακής πιυ έχει ψηφίσει τα μνημόνια όταν ήταν βουλευτής στον καρατζαφέρη

    • Μάθε επιτέλους ρε ξερόλα αγράμματε. Ο Καρατζαφέρης ψήφισε το άρθρο 1 των μνημονίων, που έλεγε να μας δώσουν οι άλλοι τα λεφτά. Τα υπόλοιπα άρθρα, που έλεγαν τι θα κάνουμε και τι θα δώσουμε εμείς, ΔΕΝ τα ψήφισε, σαν τα άλλα χαϊβάνια.
      Ρώτα και το Ροντούλη από τη Λάρισα.

  2. Πάει στην Ελληνική Λύση βρε γατάκια του πληκτρολογιου γιατί έχει σκοπό,θελει να πάρει την συνταγή Βελοπουλου κατα τις καράφλας!Καλά όλα εγώ θα τα λέω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης