"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

KKE : «Λίγο ακόμα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με κεντρικούς ομιλητές τον Μάκη Παπαδόπουλο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  και τον υποψήφιο βουλευτή Αχιλλέα Κανταρτζή πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι δύο ομιλητές κάλεσαν τα λαϊκά στρώματα να σκεφτούν.

Να μην επηρεαστούν από τις υποσχέσεις, αλλά να ενημερωθούν για τα προγράμματα όλων των κομμάτων, που δείχνουν και τι σχεδιάζουν για το μέλλον.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κυρίως καλούν τους εργαζόμενους να κρίνουν με βάση δύο κριτήρια.

Πρώτον, την εμπειρία που αποκόμισαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, τη στάση που κράτησε το κάθε κόμμα στη Βουλή, στην κοινωνία, στους αγώνες.

Και δεύτερον να προτάξουν τις σύγχρονες δικές τους λαϊκές καθημερινές ανάγκες κόντρα στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την περιβόητη αντοχή της οικονομίας τους, δηλαδή να απαιτήσουν χτύπημα των υπερκερδών του κεφαλαίου και να βελτιωθεί η ζωή των εργαζομένων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μην κολλαγαν τις αφίσες τους πάνω από όλες τις άλλες ,καλά θα ήταν.αυτοι που ευαγγελίζονται την ισότητα κ την δικαιοσύνη!!

  2. Αυτό που με ξεπερνούσε πάντα: έπρεπε να έλθει κάποιος από τα …κεντρικά, ή αλλού για να βγάλει λόγο. Δεν έφτανε ο εντόπιος… Και μιλάω για όλους.
    Σαν τώρα θυμάμαι το φίλτατο Χρήστο Μαγκούφη και τους …δεκάρικους του, σε συγκεντρώσεις και χορούς σε άλλες πόλεις*. Τους καθήλωνε όλους…
    * Από βίντεο, μην παρεξηγηθούμε…

  3. Λες και οι άλλοι δεν κολλάνε πάνω στου ΚΚΕ δηλαδή;Απλα αυτές του ΚΚΕ σου προκαλούν αλλεργία λόγω περιεχομένου.Περιγραφουν τις αμαρτίες σας βλέπεις.Δεν πειράζει μωρέ.Αφήνουμε σε σένα τον πολιτικό πολιτισμό στο καπιταλιστικό σύστημα.Γυρνα γυρνα κάπου θα τον βρεις.

  4. Προσέξτε όμως μη φτάσετε πολύ ψηλά….και σας πάρει ο αέρας και σας πάει σε άλλους τόπους….με άλλα όνειρα με άλλους ανθρώπους…. Καλό αγώνα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης