Πολλά είναι τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή στο νομό Τρικάλων με εκπαιδευτικούς και μαθητές να δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους γονείς των θυμάτων ενάντια σε κάθε επιχείρηση συγκάλυψης αιτίων κι ευθυνών.
Από το Υπουργείο διαμηνύεται, πως «τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και θα τηρηθεί απουσιολόγιο», ωστόσο μαθητές και εκπαιδευτικοί έχουν διακηρύξει την συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων θα δώσουν ηχηρό παρών στα αυριανά συλλαλητήρια για την επέτειο των δύο χρόνων από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.
Όπως έχουν προαναγγείλει βάζουν λουκέτο στα σχολεία και κατεβαίνουν στο δρόμο για να δηλώσουν με την παρουσία και την φωνή τους την στήριξή τους στο αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης για το έγκλημα των Τεμπών.