Η Ιωάννα Τσιλιλή μετουσιώνει τη γνώση του έμπειρου αποσταγματοποιού Μάκη Τσιλιλή & δημιουργεί προς τιμή του πατέρα της το τσίπουρο TOU MAKI.
Από στέμφυλα των ποικιλιών Λημνιώνα, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά & Ξινόμαυρο.
Όπως λέει ο Μάκης Τσιλιλής : Μπορεί η ιστορία του εμφιαλωμένου τσίπουρου να μην θυμηθεί να αναφέρει ότι και εγώ έβαλα, τα τελευταία 35 χρόνια , ένα λιθαράκι στην καθιέρωσή του . Το θυμήθηκαν όμως τα παιδιά μου και είμαι υπερήφανος