"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.9 C
Trikala

Las Flamencas del Campo: Η νέα ομάδα χορού flamenco στη Θεσσαλία!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όραμα τηςκαθηγήτριας-χορεύτριας flamenco Ισαβέλλας Γαλαίου ήταν να δημιουργήσει μία ομάδα χορού flamenco, τις FlamencasdelCampo (οι φλαμένκας του κάμπου), με στόχο την ανάπτυξη της διάδοσης της τέχνης και της συνεργασίας σχολών και μαθητών της Θεσσαλίας σε μία κοινή δράση.

Συνοδοιπόροι της σε αυτό το όραμα είναι η καθηγήτρια Ισπανικών στα Τρίκαλα, Ιωάννα Τέγου (Κ.Ξ.Γ Γλυκερία Γκατζογιάννη-Στρατίκη), η οποία από την αρχή έδειξε πίστη και αφοσίωση στην τέχνη και τον τρόπο της Ισαβέλλας και η Ντέπυ Ρόζου, η οποία με την αγάπη της και την καλλιτεχνική ηθική της, αναλαμβάνει να φιλοξενήσει στην σχολή της “Επί Σκηνής” στα Τρίκαλα την διδασκαλία και την οργάνωση της ομάδας αποκλειστικά.

Σας προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας, να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή του flamenco. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε προηγούμενη εμπειρία, η εκπαίδευση όλων των συμμετεχόντων θα ξεκινήσει από την αρχή. Οι μαθητές των σχολών που θα συνεργαστούν μαζί μας, θα έχουν έκπτωση στα δίδακτρα,υποστήριξη και συνεργασία σε ότι αφορά μαθήματα και εμφανίσεις flamenco της ομάδας στις σχολικές τους παραστάσεις αλλά και σε παραστάσεις της CompaniaFlamencaSentimientos στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

 

Πρώτη διδασκαλία 13 και 14 Φεβρουαρίου

 

Τμήμα μέχρι 11 ετών: Σάββατο 13/2 17:00-18:00& Κυριακή 14/2 13:00-14:00

Τμήμα από 12 ετών και άνω : Σάββατο 13/2 18:30-20:30& Κυριακή 14/2 14:30-16:00

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Ντέπυ Ρόζου στο 2431101814

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης