"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Mίνι «ανασχηματισμός» στο Δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε τρεις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων προχωρά ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Με απόφασή του:

– ο κ. Δημήτρης Παζαΐτης αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και θα προΐσταται της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας
– ο κ. Χριστόφορος Ρόμπος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Οικονομικών

Οι αλλαγές στα δύο νέα πρόσωπα συμπληρώνονται από μια τρίτη:

–  ο ήδη αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ντιντής αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, συνενώνοντας τη νέα Διεύθυνση Καθαριότητας – Περιβάλλοντος & Αγροτικής Ανάπτυξης. Ουσιαστικά ο κ. Ντιντής αναλαμβάνει την ενοποιημένη πλέον υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, μαζί με τα σχετικά με το περιβάλλον και την αγροτική ανάπτυξη.

Και τούτο, καθώς ο Δήμος Τρικκαίων δίνει πρόσθετη βαρύτητα συνολικότερα στην καθαριότητα, την καθημερινότητα, το περιβάλλον και τον αγροτικό τομέα, μέσα από το νέο σχήμα διοίκησης που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα σχήμα που αφορά σε αναδιοργάνωση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και σε δημιουργία της συγκεκριμένης Διεύθυνσης.

Ως προς τους αποχωρήσαντες, ο κ. Παπαστεργίου τους ευχαρίστησε, εξαίροντας τον τρόπο συνεργασίας και τα επιτεύγματά τους.

Για τον κ. Σωτήρη Σακκά, τόνισε τη συνεισφορά του σε έργα της καθημερινότητας, τη λειτουργία – για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου – μηχανογραφημένης αποθήκης, τη σημαντική συνεισφορά του στην αποσυμφόρηση του αμαξοστασίου από παλιά μηχανήματα, τις παρεμβάσεις σε θέματα καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, που σε βελτίωσαν τη ζωή των πολιτών στην πόλη και τα χωριά, την οικονομικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία της καθαριότητας με τη συνεργασία Δήμου και ΠΑΔΥΘ, την κατάθεση της πρότασης για τον νέο ΣΜΑ και τη νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων.

Για τη δε κ. Αυγέρου – Κογιάννη στα οικονομικά, αναφέρθηκε με θετικά λόγια στο έργο της, το οποίο επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ετσι, από τον Μάρτιο του 2017 (όταν ανέλαβε η κ. Αυγέρου – Κογιάννη), ο Δήμος Τρικκαίων πέτυχε τη χρηματοδότηση για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων ποσού 724.074€ , την εξόφληση περίπου 1.500.000 εκατ. € ως οφειλές σε πολίτες από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, την ένταξη 750 δημοτών σε ρύθμιση πληρωμής οφειλών στον Δήμο με όφελος άνω των 2.500.000 € και την υποβολή νέου αιτήματος για χρηματοδότηση ποσού 1.880.000 € περίπου για εξόφληση ληξιπροθέσμων.

Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι είναι:

Αντιδήμαρχος Περιφέρειας (Α’ Τομέας): Αχ. Λασπάς
Αντιδήμαρχος Περιφέρειας (Β’ Τομέας): Χρήστος Μπούρας
Αντιδήμαρχος Δημ. Σχέσεων & Υπηρεσιών: Σοφία Αλεστά
Αντιδήμαρχος Κοιν. Μέριμνας – Εμπορίου: Κώστας Ψύχος
Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας: Άκης Αναστασίου

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τερμάτισε ο Δήμαρχος ….η θητεία των αντιδημάρχων έχει γίνει κομφετί, προκειμένου να βολευτούν άπαντες οι δημοτικοί του σύμβουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης