"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.2 C
Trikala

Mαρίνα Καραμέτου : Mε σεβασμό ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, με την υπόσχεση να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αγαπητοί μου φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι αποδέχθηκα την πρόταση του δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά, να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων, με τον συνδυασμό Επανεκκίνηση v3.
Για εμένα, η κάθοδος μου στις δημοτικές εκλογές είναι η εκκίνηση, όχι η επανεκκίνηση, γιατί θέτω τον εαυτό μου πρώτη φορά σε διαδικασία εκλογής με τον συνδυασμό μας.
Σε αυτό το επαγγελματικό και οικογενειακό στάδιο της ζωής μου, δεν επιζητώ ούτε να γίνω γνωστή ούτε να προσπορίσω επαγγελματικό όφελος από την απασχόληση μου με τα κοινά.
Φιλοδοξώ να μεταφέρω στο Δήμο την νομική μου κατάρτιση, την εμπειρία μου στη δημόσια διοίκηση ως νομικού συμβούλου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, αλλά και την εμπειρία ζωής μου, έτσι ώστε να συνδράμω στο να γίνει η πόλη μας, αυτή που θέλει να ζει ο δημότης και ανυπομονεί να δει ο επισκέπτης.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό νίκης που ηγείται και με σεβασμό ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, με την υπόσχεση να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
MK
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "U επανεκκίνηση Ta Τρίκαλα στα καλύτερά τους! v.3"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης