Περί απλής αναλογικής και κοινής λογικής…. Reviewed by Momizat on . Αντιπεριφερειάρχες ΤΕΛΟΣ με τη μορφή που ξέρουμε μέχρι σήμερα και σύμφωνα πάντα με το σχέδιο νόμου περί αυτοδιοίκησης που έδωσε σε διαβούλευση το υπουργείο εσωτ Αντιπεριφερειάρχες ΤΕΛΟΣ με τη μορφή που ξέρουμε μέχρι σήμερα και σύμφωνα πάντα με το σχέδιο νόμου περί αυτοδιοίκησης που έδωσε σε διαβούλευση το υπουργείο εσωτ Rating: 0

Περί απλής αναλογικής και κοινής λογικής….

Περί απλής αναλογικής και κοινής λογικής….

Αντιπεριφερειάρχες ΤΕΛΟΣ με τη μορφή που ξέρουμε μέχρι σήμερα και σύμφωνα πάντα με το σχέδιο νόμου περί αυτοδιοίκησης που έδωσε σε διαβούλευση το υπουργείο εσωτερικών .

Αυτό απλά ελληνικά σημαίνει ότι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης θα πρέπει να αναζητήσει καινούργια πολιτική ή αυτοδιοικητική στέγη .

Τα βλέμματα όλων των αυτοδιοικητικών την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι στραμμένα στην ομιλία που θα εκφωνήσει από τα Τρίκαλα ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης .

Απλή αναλογική; Απλούστερη διατύπωση δεν υπάρχει. Είναι στιγμές που λες ότι η ελληνική γλώσσα είναι υπέροχη!

Σημαίνει ότι όλες οι ψήφοι μετρούν και μετρούν ακριβώς το ίδιο, χωρίς ενισχυτικούς ή μειωτικούς συντελεστές.

Σημασία έχει πως η απλή αναλογική έρχεται και θα σαρώσει πρόσωπα και πολιτικές συμπεριφορές .

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο με το σήμερα. 

 

Σχόλια (3)

 • dexios

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρνει τηλ τον Μιχαλάκη και του λέει:Χρήστο είσαι υποψήφιος Βουλευτής.Ότι πεις ΠΡΟΕΔΡΕ απαντάει ο Μιχαλάκης.Και ο λαός τον εκλέγει ΠΡΩΤΟ Βουλευτή…..Αυτό είναι το σχέδιο.Και θα χούμε και πολλές ανακοπές….

  Απάντηση
 • Αντιπεριφερειάρχης και πολύ είναι

  Αν φυγει απ το μαγαζί της Νομαρχίας θα εξαφανιστεί…προσπαθεί απλά να κεφαλοποιήσει μια στημένη αναγνωρισιμότητα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Δε θα έχει κανένα μέλλον για βουλευτής. Θα την πατήσει όπως ο Γεωργολιός, ο Βλαχογιάννης, ο Ταμήλος, κλπ, θα βγεί το πολύ μια φορά-και αν βγεί- και μετά εξαφανιζόλ για μόνιμα barbecue στον Παραπόταμο…Αντιπεριφερειάρχης με σταυρό ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα σαρώσει και δικαίως μετά ο Αγοραστός να του δώσει μόνιμη πενταετή θητεία ως Θεματικό αντιπεριφερειάρχη. Δε θα αντιδράσει κανένας απ την ομάδα του, αφού θα σαρώσει σε ψήφους έτσι, συν τοις άλλοις θα είναι και ο πιο παλιός του ψηφοδελτίου.

  Απάντηση
  • Ένα αστέρι γεννιέται

   Θα λάμψει και θα αφήσει όνομα και ως βουλευτής και ως υπουργός.
   Οι κακές οι γλώσσες ας αλλάξουν γρήγορα στρατόπεδο να φάνε κανένα ξεροκόμματο.

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή