"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.2 C
Trikala

«Μεγάλη κινητικότητα, θαυμάσια κατάσταση» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σημαντικές εξελίξεις για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με τη λειτουργία “γραφείου Περιφερειάρχη”  το οποίο θα λειτουργεί υποστηρικτικά στην εξυπηρέτηση πολιτών και φορέων.

Διευθυντής του γραφείου θα είναι ο Θανάσης Ξάφος ενώ παραμένει χωρική αντιπεριφερειάρχης η Χρύσα Ντιντή.

Θα έχουμε λοιπόν μία άτυπη διαρχία που δεν θα είναι εύκολη.

Πρόκειται για ένα πεδίο όπου μέχρι πρότινος η Χρύσα Ντιντή κατείχε μονοπωλιακή θέση.

Η ειδική σύμβουλος Παναγιώτα Δριτσέλη όλα δείχνουν ότι οδεύει προς το υπό σύσταση κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ενώ ο Θανάσης Τσιάρας θα κάνει ότι τον φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή μετά το ρουσφέτι που της έκανε η Ντιντή στην Παναγιώτα Δριτσελη ως επιστημονική σύμβουλος, φιλόλογος στο επάγγελμα,μάλλον την ήθελε για να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στην περιφέρεια, τώρα καλό βλέπει τι κόμμα του Τσίπρα.Δηλαδή το έχει δίπορτο.Τη θα κάνει μετά αν την χάσει η Ντιντή, τέτοια συμβουλάτορα;Θα ασκήσει βέτο;

  2. σιγα μην έχει θέση στο κόμμα Τσίπρα. Εξάλλου ο αρχηγός το είπε: δεν θέλει τους παλιούς. Άσε, που να χωρέσει με τόσους υποψήφιους! νέα πρόσωπα: ο στρατηγός, ο Γιαννάκης, η ψυχολόγος, βάλε και την βουλευτίνα που έχει από πίσω της τον ογκόλιθο τον Γιάννη! που πας Καραμήτρο!

      • Ρε συ Αλδε-βαράν, με το συμπάθειο και με όλο το θάρρος, δώσε μου ένα στοιχείο (ή και περισσότερα) να καταλάβω τι θέλεις να δηλώσεις με το όνομα σου, γιατί με έχει φάει η περιέργεια. Δηλαδή, περίεργος δεν είμαι, αλλά (εκ φύσεως) θέλω να έχω όσο γίνεται πιο πλήρη εικόνα.
        Πρόκειται για ελληνοποιημένο “εξωγήινο” όνομα, ή έχω πέσει εντελώς έξω;
        Εννοείται, καμμία παρεξήγηση αν δεν απαντήσεις.

            • Γιατί γίνεσαι τόσο απαξιωτικός και αγενής, Google it;
              Σε κάνει να αισθάνεσαι σπουδαίος;
              Ή νομίζεις ότι εγώ δεν μπορώ να σπάσω πλάκα μαζί σου, για πράγματα που δεν έχεις ιδέα;
              ΥΓ: Αλδε-βαράν, έχεις δίκιο για το γιώτα.
              ΥΓ2: Γκουγκλάρισε τώρα κι εσύ το Aldebaran, για να δεις από που προέρχεται αυτό που τόσο καλά καταλαβαίνεις εσύ και δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι. Και περαστικά σου.

  3. Ο Χαϊδος μέχρι προχθές δήλωνε ότι είναι στο οργανωτικό της Καρυστιανού, πότε πρόλαβε και έγινε ο άνθρωπος του Τσίπρα στα Τρίκαλα; Μπράβο Γιαννάκη θα τον ξεπεράσεις στην ανακυβίσθηση το μέντορά σου Ξάφο εύγε!

  4. Οι κομισάριοι ή αλλιώς πολιτικοί επίτροποι, ήταν τα στελέχη του κόμματος που έλεγχαν τις στρατιωτικές μονάδες-σχηματισμούς για την εφαρμογή της κομματικής γραμμής. Ήταν το μάτι και ο σύνδεσμος του κόμματος πάνω στο στράτευμα. Η παραεξουσία πάνω από την κανονική εξουσία και ιεραρχία. Υπήρξαν ως θεσμός και πραγματικότητα τόσο στην Βέρμαχτ, όσο και στον Κόκκινο Στρατό.

    • Οι καρποί της αγγουριάς είναι στενόμακροι και διαφορετικού μεγέθους ανάλογα την ποικιλία που καλλιεργούμε. Τα αγγουράκια περιέχουν νερό κατά 95%, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες. Διαθέτουν σημαντική διατροφική αξία, καθώς η κατανάλωση τους βοηθά στην ενυδάτωση του οργανισμού ενώ παράλληλα έχουν πολύ λίγες θερμίδες.
      ΥΓ. Αφού δεν ήρθες στο σάιτ για τη ζωή, ήρθες για τις πληροφορίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης