"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Nέα κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών στα Τρίκαλα την Τετάρτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

plistiriasmoi

Νέα άνθιση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στα Τρίκαλα. Η πρόσφατη αιφνιδιαστική αστυνομική βία σε βάρος αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών απ’ ό,τι φαίνεται αποβαίνει σε βάρος των εμπνευστών της – όποιοι κι αν ήταν αυτοί!

Ο κόσμος πείσμωσε απ’ την απρόκλητη κρατική βία, ας έχουμε και νέα κυβέρνηση, με αποτέλεσμα την τελευταία Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο να συγκεντρωθούν περισσότεροι διαδηλωτές, η μαχητικότητά τους να είναι μεγαλύτερη και οι πλειστηριασμοί να ματαιωθούν. Ήταν μια περιφανής νίκη του λαού, που προστέθηκε στις τόσες άλλες του τελευταίου χρόνου.

Ήταν μία νίκη ενάντια στους πλειστηριασμούς των λαϊκών περιουσιών και για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του λαού που απειλούνται.

Το διπλό ΟΧΙ- ενάντια στους πλειστηριασμούς και την κρατική βία- πρέπει να συνεχιστεί και να γιγαντωθεί στην πόλη μας και σ’ όλη τη χώρα. ΟΥΤΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, που απαλλοτριώνουν τη λαϊκή περιουσία, ΟΥΤΕ ΒΙΑ σε βάρος του λαού, για να προστατευθούν οι ληστές του!

Είναι γνωστό ότι από 1-1-2015 οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας απελευθερώθηκαν. Οι τράπεζες και τα ληστρικά φαντς είναι έτοιμα να επιπέσουν σαν κοράκια στα σπίτια των Ελλήνων και να μας αφήσουν άστεγους!

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να υποκύψει στις πιέσεις των λύκων της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ. ή των ντόπιων λύκων και να ψηφίσει επιτέλους τον νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Που κι αυτό δεν αρκεί.

Απαιτείται συνεχής, μόνιμη και μαζική κινητοποίηση των ίδιων των πολιτών για την προστασία της λαϊκής περιουσίας (σπίτια, χωράφια, μαγαζιά, εργαλεία και μέσα εργασίας και επιβίωσης).

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, μαζί μ’ άλλους φορείς και κινήσεις, συμμετέχοντας στην Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών καλεί κάθε Τρικαλινό και Τρικαλινή την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 3:30 μ.μ. έξω από το Ειρηνοδικείο Τρικάλων για να μην γίνουν πλειστηριασμοί των σπιτιών, μαγαζιών και χωραφιών μας!

-Κανένας πλειστηριασμός από τράπεζες, εφορίες και τοκογλύφους δανειστές!

-ΣΤΟΠ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (και σ’ όλη την Ελλάδα) !

-ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης