Nέο Εξώδικο 30 Τρικαλινών στον Μιχάλη Ταμήλο! Reviewed by Momizat on . ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ με Διαμαρτυρία και Επιφύλαξη Δικαιωμάτων κατοίκων Νομού Τρικάλων, μελών ή φίλων του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΚΑΤΑ Μιχάλη Ταμήλου, βουλευτή ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ με Διαμαρτυρία και Επιφύλαξη Δικαιωμάτων κατοίκων Νομού Τρικάλων, μελών ή φίλων του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΚΑΤΑ Μιχάλη Ταμήλου, βουλευτή Rating: 0

Nέο Εξώδικο 30 Τρικαλινών στον Μιχάλη Ταμήλο!

Nέο Εξώδικο 30 Τρικαλινών στον Μιχάλη Ταμήλο!

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ
με Διαμαρτυρία και Επιφύλαξη Δικαιωμάτων
κατοίκων Νομού Τρικάλων, μελών ή φίλων του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

ΚΑΤΑ
Μιχάλη Ταμήλου, βουλευτή ελέω ληστρικού εκλογικού νόμου, κατοικοεδρεύοντος στην Αθήνα και τα Τρίκαλα, οδός Ασκληπιού 9.

Μιχάλη Ταμήλο!
Εμείς οι 30 Τρικαλινοί πολίτες, που αντιπροσωπεύουμε όλο το κοινωνικό φάσμα του τόπου μας (είμαστε:
συγγραφείς, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, δικηγόροι, επαγγελματίες, έμποροι, αυτοκινητιστές, εργάτες, αγρότες, καλλιτέχνες, συνταξιούχοι, άνεργοι, άστεγοι), όπως προκύπτει από τη με αριθμό 6.577/2014 έκθεση επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή του Πρωτοδικείου Τρικάλων κ. Στέφανου Σπυρόπουλου, σου επιδώσαμε νόμιμα στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 την από 01-09-2014 Εξώδικη Δήλωση – Κάλεσμά μας εναντίον σου, που έχει ως εξής:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ
με Διαμαρτυρία και Επιφύλαξη Δικαιωμάτων

1 … … 30,

κατοίκων Νομού Τρικάλων, μελών ή φίλων του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

ΚΑΤΑ
Μιχάλη Ταμήλου, βουλευτή ελέω ληστρικού εκλογικού νόμου,
κατοικοεδρεύοντος στην Αθήνα και τα Τρίκαλα, οδός Ασκληπιού 9.

Ως ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, εκφράζοντας την οργή του ελληνικού λαού μετά τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις σου ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χρησιμοποιώντας γκαζόλαμπα, ζητήσαμε την παραίτησή σoυ Μιχάλη Ταμήλο. Περιμέναμε, αλλά δεν παραιτήθηκες!

Στους δολοφόνους του λαού

Ταμήλο, σε μετράμε στους δολοφόνους του λαού, γιατί με τον Βλαχογιάννη, τον Σκρέκα και όλους τους άλλους βουλευτές και υπουργούς της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου ψηφίζετε και στηρίζετε, με νύχια και δόντια όλα τα δολοφονικά μέτρα κατά του λαού.
Στους δολοφόνους του λαού ανήκουν και οι προηγούμενοι μνημονιακοί βουλευτές Μερεντίτη, Χάιδος, Μαγκούφης, Χατζηγάκης, Λέγκας, Σκρέκας πατήρ, Κυρίτσης και όλοι όσοι (βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί) συμμετείχαν στην εγκαθίδρυση του βάρβαρου και απάνθρωπου μνημονιακού καθεστώτος στην πατρίδα μας.
→ Ενός καθεστώτος που οδήγησε στη ληστεία του λαού και τη λεηλασία της χώρας.
→ Ενός καθεστώτος που κατάργησε την κυριαρχία της χώρας, το Σύνταγμα, τη δημοκρατία και το Εργατικό Δίκαιο.
→ Ενός καθεστώτος που έφερε στην πατρίδα μας ανασφάλεια, ανεργία, φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, τέτοια που οι Έλληνες δεν έζησαν ποτέ!
· Δολοφονήσατε την εργασία, την παιδεία, την υγεία, τα δημόσια αγαθά που απολαμβάνει η κοινωνία.

· Δολοφονήσατε τα καταχτημένα με αγώνες και αίμα δικαιώματα και ελευθερίες του ελληνικού λαού.

· Δολοφονήσατε τη δημιουργικότητα, τα όνειρα και το παρόν και μέλλον της ελληνικής νεολαίας.

· Δολοφονήσατε την αξιοπρέπεια, την ηθική και την ανθρωπιά στην κοινωνία.

Tαμήλε και λοιποί συνένοχοί του!
Παραδώσατε λαό και πατρίδα βορά στα κοράκια της τρόικας και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, προς δόξα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και για τα δικά σας άθλια συμφέροντα και οφέλη. Ο δικός σας πλούτος και προσωπική καλοπέραση κάθονται στην κυριολεξία πάνω στην γενικευμένη δυστυχία, πόνο, θλίψη και θάνατο του ελληνικού λαού!

Γκαζόλαμπα για το λαό

4.000 άνθρωποι διαβιούν σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σ’ όλο το Νομό Τρικάλων. Πολλοί απ’ αυτούς χρησιμοποιούν την γκαζόλαμπα του Ταμήλου και άλλοι κεριά απ’ την Εκκλησία. Μερικοί ίσως και χωρίς ίχνος φωτός, μόλις πέφτει το σκοτάδι της νύχτας. Ενώ χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας στην πόλη και τα χωριά πέρασαν κάποιο διάστημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, με κομμένο το ρεύμα στο σπίτι, το μαγαζί, το γραφείο ή τη μικροεπιχείρησή τους, γιατί δεν είχαν χρήματα να το πληρώσουν. Αυτή είναι η απάνθρωπη, αλλά αληθινή πραγματικότητα. Δεν κρύβεται.
Ανάλογες καταστάσεις υφίστανται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Και δεν αναφερόμαστε σ’ όσους ζούμε με το καθημερινό άγχος μήπως ανά πάσα στιγμή μας κόψουν το ρεύμα, λόγω οικονομικής αδυναμίας. Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο μετά την πρόσφατη περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και τις νέες αυξήσεις στο ρεύμα που ανακοινώθηκαν.
Ανάλογη είναι και η κατάσταση με το νερό, πρώτιστο βασικό αγαθό.
Η «σκοτεινή εποχή Ταμήλου» έρχεται με ταχύτητα φωτός για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αν δεν τους σταματήσουμε και δεν τους ανατρέψουμε ΤΩΡΑ!

Βουλευτής χωρίς την ψήφο του λαού!

Μιχάλη Ταμήλο, είσαι βουλευτής ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά διορισμένος από τον ληστρικό εκλογικό νόμο!
Γενόμενος – έστω έτσι από σπόντα – ״βουλευτής,, , καλύτερα «βολευτής», βρήκες την ευκαιρία να γίνεις πανελληνίως γνωστός. Αν π.χ. ο Τούρκος «Γκρίζος Λύκος» Αγκτζά για να γίνει διάσημος αποπειράθηκε το 1981 να σκοτώσει τον Πάπα, εσύ βρήκες «ηπιότερο» δρόμο ν’ ακολουθήσεις. Ήταν ανοιγμένος απ’ τον Άδωνι, τον Πάγκαλο κι άλλα «πάγκαλα» φυντάνια του συστήματος.
Η συνταγή απλή: λέγε-λέγε τα πιο «κουφά» και «ηλίθια» πράγματα, αρκεί να μη στρέφονται κατά του συστήματος εξουσίας και των αφεντικών, αλλά αντιθέτως να δείχνουν και να στοχοποιούν τους εργαζομένους, τους συνδικαλιστές, τους αριστερούς, τον λαό, την πολλή (!) δημοκρατία, όρος απαραίτητος για να παίζουν ακατάπαυστα και ν’ αναπαράγονται διαρκώς αυτές οι κοτσάνες στα κανάλια και στ’ άλλα ΜΜΕ, και να …η πανελλήνια αναγνωρισιμότητα ως θαρραλέου πολιτικού ανδρός που τολμά να τα χώνει (στον λαό!, εννοείται).

Χωρίς να είσαι, το παίζεις ενσυνείδητα και μεθοδευμένα κλόουν και από το στόμα σου ακούγονται συχνά ηλιθιότητες ή << ηλιθιότητες >> που εύλογα πολλοί διερωτώνται: << Eίναι ο Ταμήλος στ’ αλήθεια ηλίθιος; >>. Μάλιστα το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, με οργισμένη ανακοίνωσή του σε βάρος σου, αναφέρθηκε στην κλασσική ρήση του Αϊνστάιν: «Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος».

Οι «βλαξ-ατάκες» σου που κάθε τόσο εξαπολύεις είναι ατελείωτες (η αιθαλομίχλη απ’ τα τζάκια δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα, δήλωνες, όταν είχαν καεί πολλοί φτωχοί Έλληνες απ’ τις ξυλόσομπες, ζήτησες να πληρώνεσαι υπερωρίες για να συμμετέχεις στις επιτροπές της Βουλής, το ρεύμα δεν είναι απαραίτητο γιατί μπορεί να ζει κάποιος και με γκαζόλαμπα (!) ή μετράμε τους πολίτες και βλέπουμε πως ακόμα αντέχουν… κι’ άλλες δόσεις λιτότητας, φτώχειας, εξαθλίωσης!!)
Λέγοντας τέτοια έγινες ״ διάσημος,, !! Τρομάρα σου!!

Μιχάλη Ταμήλο!

Εμείς ξέρουμε ότι ως Δήμαρχος Τρικάλων (2002- 2010):

Ø Υπήρξες πολυμήχανος και ταυτόχρονα ο ορισμός του απόλυτα αποτυχημένου δημάρχου, ευθυγραμμισμένος πάντα με τις αντιλαϊκές κεντρικές πολιτικές.
Ø Δεν άφησες πίσω σου κανένα έργο για την πόλη και τους δημότες.
Ø Προκάλεσες υπερχρέωση εκατομμυρίων ΕΥΡΩ του Δήμου προς βλάβη των δημοτών του.
Ø Δεν έδωσες ικανοποιητικές απαντήσεις για σκανδαλώδεις καταστάσεις της θητείας σου.
Ø Υπήρξες αυταρχικός και ακραία περιφρονητικός προς τους απλούς πολίτες. Διαμαρτυρόμενους Τρικαλινούς τους αποκάλεσες «γκαφάλια» (=βόδια, σε μετάφραση απ’ τη δική μας ντοπιολαλιά) και «αμόρφωτους».
Ø Έδιωξες δημοτικούς υπαλλήλους και προσέλαβες δικούς σου που τους άφησες απλήρωτους(!), ενώ προσέτρεχες σε ποινικά ακροατήρια για να καταθέσεις υπέρ φίλου σου ομοϊδεάτη δημάρχου που καταδικάστηκε αμετάκλητα σε φυλάκιση και αποκλείστηκε απ’ την πολιτική, κ.λπ. Εδώ ισχύει το ρητό: «πες μου ποιους έχεις φίλους, για να σου πω ποιος είσαι».
Ø Το 2003, όταν οι Αμερικανο-Βρετανοί ιμπεριαλιστές βομβάρδιζαν το Ιράκ και προκαλούσαν χιλιάδες αμάχους νεκρούς, εσύ ετοίμαζες στα Τρίκαλα τελετουργική υποδοχή του βρετανικού πρεσβευτικού ζεύγους, λόρδου και λαίδης Μάντεν, που θα έφερναν στο ζωολογικό κήπο μας δύο μεγάλες μπάλες για να παίζουν τα τιγράκια του(!), ως δώρο απ’ τον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου (την ίδια στιγμή που οι βομβαρδισμοί είχαν καταστρέψει τα μουσεία και είχαν διαλύσει τον ζωολογικό κήπο της Βαγδάτης)!! Η γρήγορη αντίδραση ριζοσπαστικών κινήσεων της πόλης απέτρεψε την ηλιθιότητά σου αυτή!
Ø Το 2005 με μηχανικούς από την Πολεμική Αεροπορία της Ν. Αγχιάλου πήρες τα μέτρα και ετοιμαζόσουν σε πλατεία της πόλης (δίπλα στις παλιές φυλακές) να τοποθετήσεις δύο παροπλισμένα πολεμικά αεροπλάνα (F4 και F5) (!!). Μαχητικές και μαζικές αντιδράσεις όμως, μέσα κι έξω απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο, ριζοσπαστικών κινήσεων και πολιτών της πόλης απέτρεψαν τη νέα μιλιταριστική και πολεμοχαρή ηλιθιότητά σου. Αν οι πολίτες σε αφήναμε, την επόμενη πλατεία θα τη στόλιζες με την τοποθέτηση … διακοσμητικής βόμβας!
Ø Το 2007, καθότι πολυμήχανος, ήθελες να κόψεις δεκάδες αιωνόβια πλατάνια στο κέντρο της πόλης και να φτιάξεις υπόγειο πάρκινγκ πίσω από τη Νομαρχία. Η μαζική κινητοποίηση και οι σφοδρές αντιδράσεις από περιοίκους εμπόρους και κινήσεις πολιτών απέτρεψαν το υπόγειο τούτο έργο σου, ενώ η τρικαλινή κοινή γνώμη είχε αναρωτηθεί αν επρόκειτο για «υπόγειο πάρκινγκ ή υπόγεια συμφέροντα;».
Ø Θα μπορούσαμε ν’ αναφέρουμε ίσως κι άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις που ο Τρικαλινός λαός με τη δράση του πρόλαβε κι έσωσε την πόλη του απ’ τα ανοσιουργά έργα Ταμήλου!
Ø Ενθυμούμενοι σήμερα τα <<έργα και τις ημέρες του Δημάρχου Ταμήλου>>, ανατριχιάζουμε!

Eμείς ξέρουμε ότι:
‘Εχεις ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση και στόχευση. Εκφράζεις τον κόσμο των πλουσίων και της εξουσίας, όπου ανήκεις και ο ίδιος. Δεν δαγκώνεις ποτέ τ’ αφεντικά σου, αλλά αντίθετα το ταξικό και πολιτικό σου ένστικτο σε οδηγεί αυτόματα να επιτίθεσαι διαρκώς στον λαό.
Είσαι με την τρόικα, τα μνημόνια και το «πείραμα» που γίνεται, για να μετατραπεί η πατρίδας μας σ’ ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο-παράδεισος για τους πλούσιους και κόλαση για τον εργαζόμενο λαό της.
Ψηφίζεις και στηρίζεις ακατάπαυστα με χέρια και πόδια ΟΛΑ τα απάνθρωπα και δολοφονικά μέτρα σε βάρος του λαού, όπως κάνουν και οι άλλοι συνένοχοι φίλοι σου
Εσύ όμως τους ξεπερνάς όλους και είσαι ΔΙΠΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ γιατί δεν αρκείσαι στην πρόκληση πόνου και δυστυχίας στα θύματά σου, αλλά το απολαμβάνεις κιόλας! Κάνεις τις “πλακίτσες” σου και το διασκεδάζεις σαν μικρό παιδί με τα βάσανα του λαού! Συνιστάς νέο είδος βουλευτή.! Βουλευτή-σαδιστή του λαού και των ψηφοφόρων του!
Η περίπτωσή σου δεν προσφέρεται για χιούμορ. Ούτε για μαύρο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κυνικότητα, ωμότητα, σκληρότητα, σαδισμό θύτη που σοκάρει!
Είχες ακόμη την αναίδεια και θράσος να μας επιτεθείς δημόσια, μιλώντας για «παρανοϊκές ιδέες» του Μετώπου Λαού! Φαίνεται, Μιχάλη Ταμήλο, πως εσύ και οι λοιποί συγκυβερνώντες φίλοι σου θεωρούν λογικά πράγματα το κομμένο ρεύμα, νερό, θέρμανση, φάρμακα, νοσοκομεία, σχολεία, την ανεργία, τη φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση, τον θάνατο του λαού και παρανοϊκά την εργασία, την υγεία, τη ζωή, την ελπίδα και κυρίως τον αγώνα του λαού για να επικρατήσουν αυτά, ανατρέποντας τους δυνάστες του.
Ταμήλο και λοιποί συνένοχοι τροϊκανόδουλοι φίλοι του!
Ούτε σας σεβόμαστε, ούτε σας φοβόμαστε! Είστε απέναντί μας. Είστε εχθροί και δολοφόνοι του Ελληνικού λαού! Καμιά κοινωνική επαφή και συναναστροφή μαζί σας!

Αν εσύ, Μ. Ταμήλο, έκανες τα Τρίκαλα διάσημα με αρνητικό τρόπο, δηλαδή ουσιαστικά δυσφημώντας στο πανελλήνιο όλους εμάς τους Τρικαλινούς και την πόλη μας, με τις πλούσιες αγωνιστικές και δημοκρατικές παραδόσεις,
Εμείς ως ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ως απλοί δημοκράτες Τρικαλινοί θέλουμε να στείλουμε ένα θετικό μήνυμα αγώνα: δεν δεχόμαστε τις προσβολές και τις επιθέσεις σου σε βάρος του ελληνικού λαού.

α) ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΤΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΟΥ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

β) ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ» ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ (στην πραγματικότητα κλεμμένα χρήματα απ’ τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού) ΣΤΟΥΣ «ΠΕΙΝΩΝΤΕΣ, ΔΙΨΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΝΗΣΚΟΝΤΕΣ» απ’ τις πολιτικές σου Τρικαλινούς!

Το παράδειγμά σου ν’ ακολουθήσουν και οι άλλοι συνένοχοι φίλοι σου!
Προλάβετε! πριν η οργή του λαού και η επερχόμενη θύελλα σάς σαρώσει όλους!
Ταμήλο, υπάρχει Θεία Δίκη και Νέμεση! Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει!

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου, δημοκρατικού και ηθικού δικαιώματός μας, εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον Μιχάλη Ταμήλο,

κάτοικο Τρικάλων και βουλευτή (ελέω ληστρικού εκλογικού νόμου), για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Τρίκαλα 1 Σεπτεμβρίου 2014
Οι Εξωδίκως Δηλούντες-Καλούντες
με Διαμαρτυρία και Επιφύλαξη Δικαιωμάτων

(ακολουθούν οι 30 υπογραφές)

Αν και παρήλθαν 3 ½ και πλέον μήνες από την παραπάνω επίδοση σε σένα του εξωδίκου μας, ωστόσο εσύ:
1) Aρνείσαι ακόμη να παραιτηθείς από βουλευτής και να απομακρυνθείς απ’ την πολιτική, όπως σου ζητήσαμε.

2) Δεν επέστρεψες, όπως σου ζητήσαμε, τις λεγόμενες «βουλευτικές αποζημιώσεις» 2 ½ ετών που εισέπραξες, οι οποίες ανέρχονται στα 300.000 ΕΥΡΩ, και που στην πραγματικότητα είναι χρήματα κλεμμένα απ’ τον δικό μας ιδρώτα.

3) Συνέχισες να ψηφίζεις και να στηρίζεις όλα τα δολοφονικά μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας σε βάρος του ελληνικού λαού και συγχρόνως να γυροφέρνεις «από κανάλι εις κανάλιον» του εξαχρειωμένου μιντιακού συστήματος προκαλώντας, υβρίζοντας, συκοφαντώντας και ασελγώντας πάνω στα θύματά σου (σας), δηλαδή τους καταχρεωμένους, πεινασμένους και εξαθλιωμένους Έλληνες (και τους Τρικαλινούς), επιβεβαιώνοντας έτσι για ακόμη μια φορά ότι αποτελείς επικίνδυνη φιγούρα και μοναδική περίπτωση «βουλευτή – σαδιστή» του λαού που κάνει πλακίτσες και χαίρεται με τα βάσανα που προκαλείτε εσύ και οι όμοιοί σου σ’ όλους μας.

Μιχάλη Ταμήλο,

Δεν πάει άλλο! Σε προειδοποιήσαμε, άλλωστε, ότι «υπάρχει Θεία δίκη και Νέμεση» και πως «κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει» απ’ αυτήν.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ

Σε καλούμε, την ΥΣΤΑΤΗ ΤΟΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ:

α) Να παραιτηθείς και να απομακρυνθείς από πολιτικού προσώπου τρικαλινής γης,

β) Ενόψει και των Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να επιστρέψεις αμελλητί και πάραυτα τα παραπάνω κλεμμένα 300.000 ΕΥΡΩ στους «πεινώντες, διψώντες και θνήσκοντες» από τις πολιτικές σου (σας) Τρικαλινούς. Το παράδειγμά σου οφείλουν ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές συνοδοιπόροι και συνένοχοί σου στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές.

Ταμήλο και συνένοχοι φίλοι σου!

Προλαβαίνετε ακόμη! Πριν η οργή του λαού και η επερχόμενη θύελλα σας σαρώσει όλους!

Εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα αν δεν δικαιωθούμε!

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου, δημοκρατικού και ηθικού δικαιώματός μας, εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον Μιχάλη Ταμήλο,
κάτοικο Τρικάλων και βουλευτή (ελέω ληστρικού εκλογικού νόμου), για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Τρίκαλα 22 Δεκεμβρίου 2014
Οι Εξωδίκως Δηλούντες-Καλούντες
με Διαμαρτυρία και Επιφύλαξη Δικαιωμάτων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή