N. Tρικάλων – Σε θέση μάχης το ΚΚΕ Reviewed by Momizat on .   Σε θέση μάχης βρίσκονται ήδη τα στελέχη , τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στα Τρίκαλα ενόψει των επικείμενων εκλογών. Έχει ξεκινήσει μια πλατιά πολιτική παρ   Σε θέση μάχης βρίσκονται ήδη τα στελέχη , τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στα Τρίκαλα ενόψει των επικείμενων εκλογών. Έχει ξεκινήσει μια πλατιά πολιτική παρ Rating: 0

N. Tρικάλων – Σε θέση μάχης το ΚΚΕ

KKE  S

 

Σε θέση μάχης βρίσκονται ήδη τα στελέχη , τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στα Τρίκαλα ενόψει των επικείμενων εκλογών. Έχει ξεκινήσει μια πλατιά πολιτική παρέμβαση που ξεδιπλώνεται από την Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων  σε χώρους δουλειάς και στις συνοικίες που στόχο έχει να φτάσει παντού το κάλεσμα του ΚΚΕ. Η δράση αυτή είναι κομμάτι του σχεδιασμού των Οργανώσεων του Κόμματος ώστε να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ σε κάθε εργατική και λαϊκή οικογένεια, θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και θα κλιμακωθεί τις επόμενες μέρες.

kke_palaistini2

Συγκεκριμένα , σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου αντιπροσωπείες  του Κόμματος επισκέφτηκαν :

– Εμπορικά Καταστήματα του κέντρου με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρζή , μέλος της ΚΕ

-Υπηρεσίες του δήμου Τρικκαίων με επικεφαλής το Γιώργο Καΐκη , μέλος της ΤΕ Τρικάλων & Δημοτικό Σύμβουλο

– Χώρους ιδιωτικής εκπαίδευσης(φροντιστήρια κ.α.) με επικεφαλής τη Γεωργία Καπέτη μέλος της ΤΕ Τρικάλων

kke_deh

Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος, συζητώντας με τους εργαζόμενους  αναδεικνύουν τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Αφού, λίγες, μόλις ,βδομάδες πριν την κάλπη τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο δυσβάσταχτο μνημόνιο, διαγκωνίζονται για την υφαρπαγή της ψήφου, την παγίδευση του λαού στα αντιλαϊκά δόκανα, για το ποιος, ποια κυβέρνηση θα εφαρμόσει το μνημόνιο, τους αντιλαϊκούς εφαρμοστικούς νόμους. Γι’ αυτό είναι ανάγκη να απορρίψει ο λαός μαζικά όλα τα αντιλαϊκά σενάρια και να πάει στην κάλπη με κριτήριο την ενίσχυση της πάλης του ενάντια στα μνημόνια, τη φτώχεια και την εξαθλίωση και όχι το ποια κυβέρνηση μπορεί να τα εφαρμόσει καλύτερα.

Σημειώνουν ότι η επιλογή για το λαό δεν μπορεί να είναι ποιος θα ολοκληρώσει τη σφαγή του, αλλά πώς, με δυνατό το ΚΚΕ, θ’ ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής, χωρίς καπιταλιστική ιδιοκτησία και εξουσία, ζήτημα που δεν το αμφισβητεί στο ελάχιστο το νέο ανάχωμα, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, του Λαφαζάνη, που επί 7 μήνες στήριζε την κυβέρνηση, η οποία διατηρούσε τα μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και διαπραγματευόταν το δικό της, ακόμα χειρότερο

Είναι ώρα ο λαός να δοκιμάσει τη δύναμή του, να βάλει στην άκρη τα νέα αναχώματα που στήνονται και να στηρίξει το ΚΚΕ παντού, για να ανοίξει ο δρόμος της ρήξης και της ανατροπής.

Για να φτάσει το μήνυμα της ελπίδας και της προοπτικής παντού, αυτό της πολιτικής και αγωνιστικής συσπείρωσης με το ΚΚΕ, ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος, να δείξουμε τη δύναμή μας απέναντι στη πολιτική των μνημονίων που είναι η πολιτική της ΕΕ, των μονοπωλίων και της εξουσίας τους και των κομμάτων που τους στηρίζουν

kke_ginaikes

Η ΤΟ Τρικάλων  του ΚΚΕ θα συνεχίσει την πολύμορφη πολιτική παρέμβαση των κομματικών οργανώσεων, συζητώντας με το λαό της περιοχής μας

Σήμερα , Τρίτη 25 Αυγούστου προγραμματίζεται περιοδεία στις 8μμ στην Πλατεία Συνοικισμού με επικεφαλής το Γιώργο Καΐκη  , μέλος της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου προγραμματίζονται περιοδείες:

Στις 9:30 π.μ. στους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με επικεφαλής το Γιώργο Καΐκη  , μέλος της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Στις 10πμ στους εργαζόμενος στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης  με επικεφαλής τη Γεωργία Καπέτη μέλος της ΤΕ Τρικάλων

Στις 8μμ στη συνοικία της Αγίας Μονής

  •   Ταυτόχρονα η ΚΝΕ διοργανώνει σήμερα Τρίτη 25  & αύριο Τετάρτη 26 Αυγούστου διήμερο  κινηματογραφικών προβολών στο θεατράκι στο ποτάμι (πίσω από τις παλιές φυλακές) στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των είναι το εξής:

-Τρίτη 25/8: “Θα Χυθεί Αίμα” (“There Will Be Blood”) – Ταίνία του Πολ Τόμας Άντερσον

            -Τετάρτη 26/8: “Non Omnis Moriar” – Ντοκυμαντέρ σχετικά με την εξέλιξη της εννιάμηνης απεργίας στην “Χαλυβουργία Ελλάδος”.

Επίσης θα παρουσιαστεί συλλογική εργασία μαθητών σχετικά με τον κομμουνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσο.

Οι εκδηλώσεις, και τις δύο βραδιές, θα ξεκινήσουν στις 21.00.

 

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  25/8/2015                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ Κ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή