Νέα παρέμβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Νίκο Πλακιά , τον πατέρα που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην τραγωδία των Τεμπών.
Νίκος Πλακιάς :
Πριν δύο μήνες είχα κάνει μια ανάρτηση στο Χ για την προανακριτική που είχε γίνει για τον Τριαντοπουλο και γιατί γινότανε .
Μετά από δύο μήνες είμαι σίγουρος ότι κάνουν πρόβες πάνω στους νεκρούς μας και παίζουν με την υπομονή μας .
Πόσο κοστίζει για εσάς η ανθρώπινη ζωή ;
Και ιδίως ζωές νέων ανθρώπων .
Τίποτα !!!
Αρκεί να κρατήσετε τις θέσεις σας και τα αξιώματα σας την στιγμή που για εμάς εδώ και 27 μήνες έχει σταματήσει η ζωή .
Μια αντιπολίτευση που πιο πολύ νοιάζεται για το τι συμβαίνει στην Γάζα και παρουσιάζονται ενωμένοι σε αυτό , ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορούν να βρουν ένα κοινό σημείο προσέγγισης σε μια τραγωδία με τον άδικο χαμό 57 αθώων ανθρώπων στην πατρίδα μας και να καθίσουν όλοι μαζί να ζητήσουν όταν και όποτε πρέπει μια προανακριτική με σοβαρότητα και ευθύνη απέναντι στις οικογένειες μας .
Εδώ και 27 μήνες κοροϊδία από παντού .