"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Oι επαγγελματοβιοτέχνες συμμετέχουν στην απεργία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Τρικάλων συμμετέχει στην Πανελλαδική κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 μαζί με όλους τους φορείς της πόλης μας με κλείσιμο των καταστημάτων.
Καλεί όλα τα μέλη των Σωματείων δύναμής της να πάρουν μαζικό μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο στις 10 π.μ.
Συνάδελφοι, πρέπει όλοι μας να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση και στους δανειστές ότι το σχέδιο για το ασφαλιστικό δε μπορεί να περάσει.
Η ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων επισημαίνει ότι η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις, που εμπεριέχει δε μπορεί να γίνει αποδεκτό, καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητάς του.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ δηλώνει επίσης τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και δηλώνει ότι τα προβλήματά τους είναι και  προβλήματα όλων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης