Oι Τρικαλινοί υδραυλικοί δείχνουν τον δρόμο … Reviewed by Momizat on . Μετά την επίσκεψη στην έκθεση της INFACOMA, στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO (15/02/15), ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων κ΄ Περιχώρων πραγμα Μετά την επίσκεψη στην έκθεση της INFACOMA, στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO (15/02/15), ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων κ΄ Περιχώρων πραγμα Rating: 0

Oι Τρικαλινοί υδραυλικοί δείχνουν τον δρόμο …

Ydraylikoi

Μετά την επίσκεψη στην έκθεση της INFACOMA, στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO (15/02/15), ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων κ΄ Περιχώρων πραγματοποίησε άλλη μια εξόρμηση “εκτός των τειχών”. Αυτή τη φορά 44 μέλη του με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Βαλομάνδρα, ταξίδεψαν μέχρι την Κομοτηνή και επισκέφθηκαν το (40.000τ.μ.) εργοστάσιο της INTERPLAST, στη ΒΙ.ΠΕ. της ακριτικής πόλης.

Η Εταιρία, με εμπορική δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό παράγει πλαστικούς σωλήνες και εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών που βρίσκουν εφαρμογή σε εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και αποχέτευσης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στους τομείς της οικοδομής, των τεχνικών έργων και των Βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Σκοπός της Εταιρίας είναι να σχεδιάζει, να αναπτύσσεται και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης με τον τεχνικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό.
Στους τεράστιους χώρους της υπερσύχρονης εργοστασιακής μονάδας ξεναγήθηκαν από τον ιδιοκτήτη κ. Τάσο Ριζόπουλο και στελέχη της INTERPLAST.
Οι Τρικαλινοί Υδραυλικοί είχαν την ευκαιρία να δουν όλα τα στάδια της πλήρους αυτοτοποιημένης παραγωγής, με ποιους τρόπους διασφαλίζεται η αντοχή των υλικών, πως λαμβάνεται η πρώτη ύλη, πώς επεξεργάζεται κ.λ.π.
Ακολούθησε, σε ειδική αίθουσα, γενική ενημέρωση για της παραγωγικές δράσεις των Βιομηχανικών Μονάδων της Εταιρίας (Κομοτηνή και Μενίδι) για την ενδοδαπέδια θέρμανση – ψύξη, την πιστοποίηση υλικού κ.α.
Ydraylikoi
Ενδιάμεσα παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν της Τρικαλινής αποστολής, σε γνωστό εστιατόριο. Εκεί ο επικεφαλής κ. Ν. Βαλομάνδρας επεφύλαξε μια πρώτης τάξεως έκπληξη στους συναδέλφους του, αφού είχε την ιδέα να προσκαλέσει έναν όχι και τόσο παλιό φίλο της πόλης μας, τον πρώην πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Τρίκκης κ΄ Σταγών κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος διακόνησε, περισσότερο από 10ετία, την Μητρόπολη μας αναπτύσσοντας πολυσχιδές πνευματικό έργο. Πρόσφατα, του απονεμήθηκε το οφίκιο του Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου από τον Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
Σήμερα, είναι Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και εξακολουθεί την πολύπλευρη προσφορά του στην Ελλαδική Εκκλησία.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, οι δύο πλευρές θυμήθηκαν τα . . . παλιά, υποσχέθηκαν να τα λένε ακόμα πιο συχνά, ενώ ο κ. Βαρθολομαίος θα αποτελέσει τον ενδιάμεσο κρίκο όσον αφορά το ταξίδι που σχεδιάζει ο κ. Βαλομάνδρας στο Φανάρι, την έδρα δηλαδή του Ορθοδόξου Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, τους επόμενους μήνες.

Αφήστε το σχόλιο σας