"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.7 C
Trikala

O Παναγιώτης Ραχιώτης επικεφαλής στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων – Το νέο Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σχετικά άρθρα

lafarm

Raxiotis
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο Τρικαλινός κ Παναγιώτης Ραχιώτης ορίστηκε Α΄Αντ/δρος και επικεφαλής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων. Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής :

Πρόεδρος του Κέντρου ορίσθηκε η Λαρισαία Κοινωνιολόγος κ. Ριζούλη Δήμητρα, Α΄ Αντιπρόεδρος ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Ραχιώτης Παναγιώτης, Β΄ Αντιπρόεδρος η Κοινωνική Λειτουργός από την Καρδίτσα κ. Τσιαλκούτη Μαρία, τακτικό μέλος η επίσης Καρδιτσιώτισα Κοινωνική Λειτουργός κ. Ζιάκα Σταυρούλα, τακτικό μέλος επίσης η κ. Μυρσιώτη – Κίτσιου Βασιλική συνταξιούχος νοσηλεύτρια από την Καρδίτσα, ο εκπρόσωπος ΕΣΑμεΑ κ. Τσιουλάκης Ράλλης και η εκπρόσωπος των εργαζομένων η κ. Δημότσιου Αγγέλα.

Υπενθυμίζεται ότι ως αναπληρωματικά μέλη των παραπάνω ορίσθηκαν οι Πουτσιάκας Νικόλαος Κοινωνιολόγος από τη Λάρισα, Κολώνας Ευάγγελος νοσηλευτής στο Θεραπευτήριο Τρικάλων, Μουργελάς Χαράλαμπος βιοκαλλιεργητής από τα Τρίκαλα, Γεώργιο Τσιτσιμπής δάσκαλος ειδικής αγωγής και Σπετσιώτη Αθανασία σκηνοθέτιδα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να αναθέσει την εποπτεία των Παραρτημάτων της Λάρισας και του Βόλου στην Πρόεδρο κ. Ριζούλη, του Παραρτήματος Καρδίτσας στην Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Τσιαλκούτη και του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων στον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Ραχιώτη.

Raxiotis P
Ο προερχόμενος από τον ιδιωτικό τομέα κ. Παναγιώτης Ραχιώτης που αναλαμβάνει την εποπτεία του Θεραπευτηρίου Τρικάλων, σε άμισθη θέση, είναι απόφοιτος του Ε.Μ.Πολυτεχνείου από τις σχολές Πολιτικών Μηχανικών και Μεταλλειολόγων Μηχανικών και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (Master) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University του Λονδίνου.

Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος και Διευθυντής μεγάλων κατασκευαστικών Έργων (Έργα Μεσοχώρας, Σιδηροδρομική Γραμμή Τεμπών, Αυτοκινητόδρομος Τεμπών κλπ) με την κατασκευαστική εταιρεία ΑΕΓΕΚ.

Σε δήλωσή του προς την ΤΡΙΚΚΗPress ο κ. Ραχιώτης ανέφερε ότι ”η νέα διοίκηση θα πορευθεί μακριά από τις χρεωκοπημένες λογικές του παρελθόντος και θα κινηθεί με πνεύμα διαφάνειας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αξιοκρατίας, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των περιθαλπομένων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης