"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

O Σύριζα για τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Σχετικά άρθρα

lafarm

SIRIZA
Η αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων στις δομές υγείας του Νομού μας και ιδιαίτερα στο Νοσοκομείο εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόστηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις αποτελεί πρώτιστο καθήκον και εκφρασμένη βούληση της σημερινής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας θέλει να αλλάξει ριζικά το υπόδειγμα με το οποίο διοικείται το δημόσιο σύστημα υγείας. Το Υπουργείο Υγείας πρόκειται να νομοθετήσει σύντομα αλλαγές στο διοικητικό σύστημα των ΥΠΕ και των Νοσοκομείων που να διευρύνουν τη συμμετοχή της κοινωνίας, των ασθενών και της Αυτοδιοίκησης στα Όργανα Διοίκησης.

Μέχρι τότε, οι επιλογές και των Διοικήσεων των Νοσοκομείων, ασφαλώς και του Νοσοκομείου Τρικάλων, θα γίνει με τα ίδια κριτήρια που επιλέχθηκαν οι Διοικήσεις των ΥΠΕ, δηλαδή θα τοποθετηθούν στελέχη με επιστημονική επάρκεια, διαπιστωμένες διοικητικές ικανότητες, γνώσεις οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών υγείας, συνεργασιμότητα, με συνειδητοποίηση των στόχων της Κυβέρνησης για τη ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών πρόληψης – πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας – περίθαλψης – αποκατάστασης προς όλους, ασφαλισμένους, ανασφάλιστους, πρόσφυγες – μετανάστες, τουρίστες, από ένα ανοιχτό, ολοκληρωμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με εντιμότητα, με μηδενική ανοχή στη κερδοσκοπία στο χώρο της υγείας, στα φακελάκια- τις μίζες – τις συναλλαγές.

Τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων μαζικής επικοινωνίας για τη διαδικασία της τελικής επιλογής του Διοικητή, του Αντιπροέδρου και ενός μέλους του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και θα αποδειχθεί σύντομα από τα ίδια τα γεγονότα.
Τρίκαλα, 04.05.2015
Το Γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης