"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.6 C
Trikala

O Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο δήμαρχος Πύλης Κ. Μαράβας στις πληγείσες περιοχές

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και τους αρμόδιους παράγοντες μετά από σύσκεψη στο Δημαρχείο περιόδευσαν στις πληγείσες περιοχές, ώστε να έχουν προσωπική εικόνα για το εύρος των καταστροφών και τις άμεσες δράσεις που πρέπει να δρομολογηθούν.

Επισκέφθηκαν το Ροπωτό, τους οικισμούς Άγιο Ιωάννη Ροπωτού και Λογγιές Κοτρωνίου, καθώς και την Ελάτη και συμφώνησαν σε συνεχή επικοινωνία ώστε να δοθούν άμεσα οι λύσεις. Την Παρασκευή ο δήμος Πύλης φρόντισε για την διανομή φαγητού και νερού σε όλους τους φιλοξενούμενος στα
ξενοδοχεία και καταλύματα της περιοχής.

Μάχη με το χρόνο έδωσε και δίνει ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας με τους συνεργάτες και το προσωπικό των υπηρεσιών, προς δύο κατευθύνσεις. Πρώτα στην αντιμετώπιση των έντονων προβλημάτων που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel σε όλη την έκταση του δήμου και στην κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για την άμεση συνδρομή της. Οι παρεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας και των υπηρεσιών του δήμου ήταν άμεσες και καθοριστικές και αποσκοπούσαν στην πρόληψη και στη μείωση των συνεπειών που θα άφηνε πίσω της η πρωτοφανής κακοκαιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης