Οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ ολοκληρώθηκαν σήμερα με την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής και της νέας Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.
Η Κεντρική Επιτροπή στην πρώτη της συνεδρίαση, εξέλεξε ομόφωνα Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ τον Δημήτρη Κουτσούμπα.




Χχμχμ χιχμχμκγκ χχχ, χμμμχμ…
(Από το γέλιο του Βλαδίμηρου στο YouTube).
Αυτό ορίζουμε συμπαγές κόμμα. Οπλισμένο σκυρόδεμα* θα έλεγα. Όχι σαν αυτό της ΝΔ, όπου οι δελφίνοι σκάβουν λάκκους ολημερίς.
*Τι δίδαξες, γίγαντα Ιωσήφ!!!
“Νικόλαος Κούκος” Φοβερά πολιτικό σχόλιο….
Όποιος “όψιμα” και επιλεκτικά ενδιαφέρεται για τα συνέδρια των κομμάτων, οφείλει να γνωρίζει ότι το ΚΚΕ κοινοποιεί τις θέσεις του τουλάχιστον τρείς μήνες πριν. Όχι στα μέλη μόνο αλλά και στον λαό!! Αυτές που συζητιούνται μετά πίσω από “κλειστές” πόρτες!! Τόσο κλειστές….
Τώρα… επειδή όλοι βλέπουμε YouTube κ. Κούκο , όχι δεν θα δείτε τις τοποθετήσεις των μελών μας εκεί!!
Δεν χορτάσατε βιντεάκια απ’ τα συνέδρια – ναυάγια όλων των υπολοίπων κομμάτων;;
Δεν είμαστε ίδια κόμματα …. δεν ψηφίζουμε “αρχηγούς” με 2€!!
Ούτε σφαζόμαστε λόγω συσχετισμών!!!
Δημοκράτες απ’ τα Lidl!!
Κρατήστε τους βρυχηθμούς σας για το συνάφι σας…..
Συμφωνώ μαζί σου Βιτριόλι, εάν εξέλαβες το σχόλιο μου ως πολιτικό.
Βέβαια, τα πάντα είναι πολιτική, το λέει και ο Ηράκλειτος στο έργο του «Περί φύσεως».
ΥΓ. Σε ολόκληρη την ιστορία του ΚΚΕ, ο μόνος που διέθετε χιούμορ, ήταν ο Κουτσούμπας. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Εάν γνωρίζεις κάποιον, γράψε μου.
Ο Κολιγιάννης;
«Σε μια αμφίρροπη εκλογή που κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα, ο Δήμητρης Κουτσούμπας νίκησε τον καλύτερο εαυτό του και επανεξελέγη ομόφωνα γενικός γραμματέας του ΚΚΕ».
Από τον Ριζοσπάστη (ουμπάλων) της Κυριακής.
«Βιτριόλι», …Φοβερά πολιτικό μυαλό.
Δημοκράτης από την ΕΣΣΔ!! Η ζωή του όλη, είκοσι τσιτάτα. Αλλωνών.
“Κώστας για τα μπάζα”
Το θέμα είναι να μην είσαι ντενεκές άδειος που κάνει μόνο θόρυβο ……
Να μην είσαι επίσης “αρχηγός” του δίευρου….
Καμάρωσέ τους όλους μαζί γιατί δε μπορεί, όλο και κάποιον απ’ αυτούς θα ψήφισες και ετοιμάζεσαι να τους ξαναψηφίσεις !!
Κοιμήσου ήσυχος λοιπόν με τις αυταπάτες σου…
Και μάθε τούτο: Το ΚΚΕ δεν λύγισε ούτε σε ξερονήσια, ούτε σε φυλακές, ούτε σε διώξεις, ούτε σε εκτελέσεις!!
Και θα μασήσει απ’ τα κακεντρεχή σχολιάκια ενός Κώστα για τα μπάζα;;
Ξέρεις πόσα τρολάκια της Ομάδας Αλήθειας (Αλητείας) έχουμε αντιμετωπίσει από χθές που ενορχηστρωμένα έχουν ξεχυθεί και ξερνάνε ωμό αντικομμουνισμό;;;
Χιλιάδες αναλώσιμα και άσκεφτα ανθρωπακια που δεν βγάζουν τον μήνα καλά – καλά….και για όλα τα δεινά τους φταίει το ΚΚΕ!!!
Τα συλλυπητήρια μου για τις επιλογές σας!!!
Βιτριόλι, ναι μεν αυτοί που βλέπεις είναι σκουρόχρωμοι, γι’ αυτό σωστά τους ονόμασες Ινδιάνους (Indians ,δηλαδή Ινδούς), αλλά δυστυχώς παιδί μου, δε βρίσκεσαι στις Δυτικές Ινδίες.
Και να ξέρεις, το «μαγαζί» που «ψώνιζες» έχει κλείσει. Κόψε λοιπόν τα αιώνια, βαρετά πλέον, τσιτάτα και προσαρμόσου στην πραγματικότητα.
Παρ’ όλα αυτά, επικροτούμε τους αγώνες, που κάνεις. Τους κάναμε εμείς, πριν γεννηθείς.
ΥΓ. Τα ξερονήσια, τα ξέρεις μόνο από το Google Maps, εμάς μας πήγανε εκεί …τζάμπα. Με συνοδεία μάλιστα, για να μη χαθούμε στο δρόμο. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς…
Κουτσούμπας κατά Βελόπουλου, Λατινοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Τσίπρα και Καρυστιανού για τα «λαϊκίστικα μορφώματα». Βιτριόλι αν ξαναγράψεις για τη Μαρία, θα σε διαγράψουν. Ευτυχώς δεν μπορούν να σε στείλουν Σιβηρία πια.
Τώρα τι να πω…το σχολιάκι σου δείχνει πολιτική φτώχεια, αν μη τι άλλο…
Υπερασπίζομαι το απόλυτο δικαίωμα του καθένα να πολιτευθεί ή να ασχοληθεί με τα κοινά.
Και θα κριθεί γι’ αυτό απ’ τη στιγμή που το κάνει!!
Άντε ρίξε μια ματιά στο σχόλιο μου που ξέθαψες να δείς αν λέω άλλα!!
Την εκστρατεία κατά της Καρυστιανού και την δολοφονία του χαρακτήρα της, άλλοι την ξεκίνησαν και την εκτόξευσαν προκειμένου να καλύψουν τις ευθύνες τους για το έγκλημα των Τεμπών!!
Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν…. γιατί ρουφάει ψηφαλάκια!! Απ’ όλους μας όλους….κι αποδείχτηκε και δεξιών πεποιθήσεων τρομάρα σας.
Δεν την υιοθέτησε κανένα ΚΚΕ ποτέ!!
Απεναντίας απ’ την αρχή διαχώρισε την θέση του , αναδεικνύοντας την αυταπάτη ότι το θέμα θα λυθεί στην Ευρώπη. Και ήταν και θα ξαναείναι μπροστά στις 28 του Μάρτη!!
Δίπλα στο Σύλλογο και στους γονείς….
Εσάς να δω αν θα βγείτε, γιατί μπρος στο ποτάμι που ξεχύθηκε πέρυσι πανικόβλητοι παραδεχτήκατε ότι ήταν και δεξιοί….
Υ.Γ. Στη Σιβηρία θα πάω ούτως ή άλλως τον Απρίλη. Ταξίδι 23 ημερών με τον Υπερσιβηρικό!! Όχι δεν θα ξεκινήσω απ’ τα Τρίκαλα με τραίνο …παρ’ όλο που είναι υπερσύγχρονο και ασφαλές!!!
Αμφιβάλλεις;;;