Οι νέοι αντιδήμαρχοι που θα φέρουν ευτυχία…. στον τόπο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέχρι 30 Ιουνίου αναμένεται ο Νίκος Σακκάς να ορίσει  τους νέους αντιδημάρχους.

Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και ο δήμαρχος πρέπει να επιλέξει.

Όλα δείχνουν ότι η προεδρία του δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει στον Γιώργο Παναγιώτου ενώ ο Παντελής Λιούλιος θα αναλάβει την αντιδημαρχία Πρόνοιας .

Για την Αστική Ανάπτυξη oδεύει ο Άντώνης Τζερεμές εκτός και αν παραμείνει ο Γιώργος Ζιώγας.

Ο Άκης Αναστασίου όλα δείχνουν ότι βαδίζει προς την αντιδημαρχία Πρασίνου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντιδημαρχία Έργων με τον Βασίλη Τσιούτσια να θεωρείται φαβορί αλλά πολλές ελπίδες έχει και ο Παναγιώτης Ντιντής ένας από τους πιο αθόρυβους.

Στις σκέψεις του δημάρχου είναι η δημιουργία μιας νέας αντιδημαρχίας για την καθημερινότητα του πολίτη και αν επιλεγεί ο Π. Ντιντής για τα έργα ο Β. Τσιούτσιας θα πάει στη νέα αντιδημαρχία.

Μαρίνα Καραμέτου για την αντιδημαρχία οικονομικών ενώ θα παραμείνει στην ΔΕΥΑΤ ο Χρήστος Μπλουγούρας.

Τέλος, για την αντιδημαρχία Παιδείας ο Τομ Τομ και για το Αμαξοστάσιο ο Ζαραμπούκας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα φέρουν ευτυχία να φαν και οι κότες δήμαρχε.Απο δούλεμα στο δούλεμα μας έχεις, και καλοπερνάς με τα ταξίδια σου στας Ευρώπας Σούφεξε σούφεξε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης