Οriental Μoums με την Σταυρούλα Κόκκαλη Reviewed by Momizat on . Terpsis Dance Academy   Η κορυφαία Τρικαλινή χορεύτρια και χορογράφος Oriental Σταυρούλα Κόκκαλη σας περιμένει να σας μυήσει στα μυστικά του χορού της κοιλιάς. Terpsis Dance Academy   Η κορυφαία Τρικαλινή χορεύτρια και χορογράφος Oriental Σταυρούλα Κόκκαλη σας περιμένει να σας μυήσει στα μυστικά του χορού της κοιλιάς. Rating: 0

Οriental Μoums με την Σταυρούλα Κόκκαλη

Οriental Μoums με την Σταυρούλα Κόκκαλη

Terpsis Dance Academy  

Η κορυφαία Τρικαλινή χορεύτρια και χορογράφος Oriental Σταυρούλα Κόκκαλη σας περιμένει να σας μυήσει στα μυστικά του χορού της κοιλιάς. Η Σταυρούλα είναι υπεύθυνη των τμημάτων Oriental, Oriental Mums και Latin (Δημοτικού) και υπόσχεται να μας χαρίσει, για ακόμα μια χρονιά, μαγικές και μοναδικές χορευτικές στιγμές!!!
Ας γνωρίσουμε λοιπόν την Σταυρούλα…

Φωτογραφία του χρήστη Terpsis Dance Academy.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η Σταυρούλα ασχολείται με τον χορό από το 2010 και επαγγελματικά με το Oriental τα τελευταία 7 χρόνια. Έχει γνώσεις πάνω σε είδη όπως Latin, Hip Hop, Salsa, Bachata, Μοντέρνο, Παραδοσιακούς & Λαϊκούς Χορούς, καθώς καθημερινά προσπαθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις της πέρα από το Oriental και σε μια ευρύτερη γκάμα από είδη χορού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Από τη σεζόν 2011-2012 διδάσκει Oriental στην Τέρψις, τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδικά τμήματα και Αγωνιστικές ομάδες, ενώ από τη σεζόν 2013-2014 ξεκίνησε να διδάσκει Latin σε παιδιά Δημοτικού.
Επίσης, συνεργάζεται ως υπεύθυνη Oriental, Latin, Παραδοσιακών & Λαϊκών Χορών και ομαδάρχισσα με τις παιδικές κατασκηνώσεις Mountain Camp τα τελευταία 5 χρόνια. Έχει μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές της.

Φωτογραφία του χρήστη Terpsis Dance Academy.

ΑΓΩΝΕΣ
Έχει συμμετάσχει σε αγώνες με αγωνιστικές ομάδες Hip Hop (Salonika Open), All Ladies (Latin) (Salonika Open, TDF, Larissa Dance Open) και Oriental (Salonika Open, Larissa Dance Open, TDF).
Από το 2016 ξεκίνησαν οι επιτυχίες της ως αθλήτρια και προπονήτρια της Τέρψις, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο:
• 3η Θέση, Ομάδα “Roseleaves” – Κατηγορία Oriental Group Adults – Larissa Dance Open 2016 (Προπονήτρια & Αθλήτρια)
• 1η Θέση, Ομάδα “Roseleaves” – Κατηγορία Oriental Group Youth – TDF 2017 (Προπονήτρια)
• 2η Θέση, Ομάδα “Prince’s Feathers” – Κατηγορία Oriental Group Youth – TDF 2017 (Προπονήτρια)
• 2η Θέση, Ομάδα “Powder Puffs” – Κατηγορία Oriental Group Juvenile – TDF 2017 (Προπονήτρια)
• 2η Θέση, Ομάδα “Powder Puffs” – Κατηγορία Oriental Group Juvenile – Larissa Dance Open 2017 (Προπονήτρια)
• 2η Θέση – Κατηγορία Oriental Solo Adults – Salonika Open 2017 (Αθλήτρια)
• 3η Θέση – Κατηγορία Oriental Solo Adults Professional – Larissa Dance Open 2017 (Αθλήτρια)
• 4η θέση, Ομάδα “ Rubies” – Κατηγορία Oriental Group Junior – Larissa Dance Open 2017 (Προπονήτρια)
Της ευχόμαστε καλή χορευτική και δημιουργική χρονιά με περισσότερες διακρίσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο…!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή