"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.5 C
Trikala

«Ουαί τοις ηττημένοις»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την παρέμβαση αυτοδιοικητικών σε διάφορα άλλα, πέρα από τα καθήκοντα τους , τη συναντάμε καθημερινά.

Είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει. Και πολλοί το έχουν αποδεχτεί. Κακώς, αλλά έτσι είναι.

Παρέθενση, τα πολιτικά γραφεία στήριξαν τη Μάνη.

Έτσι λοιπόν , στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής , ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και ο δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος στήριξαν “με τα μπούνια” τον Γιάννη Κουτσονάσιο και δυστυχώς έχασαν.

Από την αντίπερα όχθη ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας , που έχει μία δική του ξεχωριστή ικανότητα , να κερδίζει εκλογές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στήριξε τη νικήτρια Μάνη Γιανοτάκη.

Όμορφες μέρες.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς τον ηττημένο -ους:
    Έπεσε σύρμα, έπεσε σύρμα και οι μισθοφόροι που σας κυβερνούσαν, οι ίδιοι αύριο (σήμερα) σας δικάζουν. Kαι “Χαίρε, Καίσαρα μελλοθάνατε” θα σας πουν… (σας το λένε).
    Αυτά… (που λες)
    ΥΓ. “Et preterea censeo Carthago delenda est”.

    • Τι είναι τα τουίστς; Έχουν σχέση με χορό; Γιατί πιτσιρικά με έβαζαν στο νηπιαγωγείο να χορεύω κάτι τέτοιο.
      ΥΓ. Μην ακούσουν σε αυτή τη χώρα, κάποια ξένη λέξη…

      • Όποιον ακούς να χρησιμοποιεί αγγλικούρες, με προφορά μάλιστα, ρώτησε τον για τον παρακείμενο χρόνο του ρήματος «λέγω».
        Μέχρι και η Βουγιουκλάκη τον ήξερε στην ταινία.
        Πριν χρόνια, στα Τρία Ποτάμια έκαναν γιορτή και προσέφερε ο Δήμος δωρεάν …watermelon!!! Τους είπα: μα αυτό είναι …υδροπέπων. Δεν είμαι σίγουρος, εάν συν-εννοηθήκαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης