"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Θα μείνει στην κυβέρνηση και τη Δευτέρα, κ. Μητσοτάκη;

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Ο κ. Λαζαρίδης απειλεί για να δώσει διαπιστευτήρια στον κ. Μητσοτάκη και να γλιτώσει την αποπομπή» λέει το ΠΑΣΟΚ  σήμερα σε ανακοίνωσή του για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει για τον Mακάριο Λαζαρίδη: 

«Ο υφυπουργός Μακάριος Λαζαρίδης, που χωρίς ντροπή ομολόγησε προχθές ότι κατείχε θέση Ειδικού Επιστήμονα Υπουργού χωρίς καν τα τυπικά προσόντα και άρα πληρωνόταν από το ελληνικό δημόσιο χωρίς να το δικαιούται, όχι μόνο διατηρείται στη θέση του από τον Πρωθυπουργό της «αριστείας», αλλά έχει το θράσος να απειλεί στο Χ τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη ότι θα κάνει «μαύρη» Ανάσταση.

«Κυβέρνηση φαυλότητας, αλαζονείας και διαφθοράς»

Σε αυτή την κυβέρνηση της φαυλότητας, της αλαζονείας και της διαφθοράς, απουσιάζει κάθε ίχνος ντροπής. Ο κ. Λαζαρίδης φωνάζει και απειλεί για να δώσει τα διαπιστευτήρια του στον κ. Μητσοτάκη και να γλιτώσει την αποπομπή. Ο Πρωθυπουργός ταυτίζεται πλήρως με τη συμπεριφορά και το πολιτικό ήθος του υφυπουργού του.

 

Θα μείνει στην κυβέρνηση και τη Δευτέρα, κ. Μητσοτάκη;».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιγώ απ’ δεν έχου πτιχίου θα βρώ δλειά στου κράτους; Αυτός ου Μακάριους γιατί βρήκε; Θα μπεί τώρα στ’ φυλακή σαν τ’ καθαρίστρια απ’ δεν είχι βγάλ’ όλου του σχολείου; Τ’ θυμάστι, δεν τ’ θυμάστι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης