Πέντε πρωταθλητές του ΑΣ Τρικάλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στη Βουλγαρία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων και συνολικά για την ελληνική πάλη, καθώς πέντε αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης ηλικιών U15 και U17, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλγαρία.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι οι:

  • Μαιρούλα Μότσιου
  • Ελένη Τρέλλη
  • Στέφανος Βασδέκης
  • Άγγελος Βασδέκης
  • Νίκος Μότσιος

Η συμμετοχή πέντε αθλητών από έναν σύλλογο σε τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση αποτελεί σπουδαία διάκριση για τον ΑΣ Τρικάλων, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια τόσο από τους αθλητές όσο και από το προπονητικό επιτελείο.

Οι νεαροί πρωταθλητές ταξιδεύουν στη Βουλγαρία με στόχο να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες αλλά και να διεκδικήσουν διακρίσεις απέναντι στους καλύτερους της ευρωπαϊκής πάλης.

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης