"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

29.1 C
Trikala

ROCK συναυλία από τον Ορειβατικό Όμιλο Πύλης…

lafarm

Σχετικά άρθρα


Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Ο.Π.Ο.Π. στις 31/01/2015 στην Πύλη. Μια μουσική ροκ εκδήλωση πρωτοποριακή για την περιοχή, καθώς τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι σπάνιες έως ανύπαρκτες. Έτσι διοργανώθηκε μια απόλυτα επιτυχημένη ροκ συναυλία με ελληνική και ξένη μουσική, που αγκάλιασε όλη η νεολαία –και όχι μόνο- της περιοχής. 200 άτομα περίπου κατέκλυσαν την αίθουσα του Day & Night cafe bar στην Πύλη απολαμβάνοντας και συμμετέχοντας στα τραγούδια και στην μουσική από το νεανικό συγκρότημα των «τROCKαδόρων». Μια εναλλακτική εκδήλωση λοιπόν από τον Ο.Π.Ο.Π. για το καλωσόρισμα του νέου έτους, χάρισε για 2.5’ περίπου ώρες αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Αν και δεν στείλαμε προσκλήσεις… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου τον Αντιδήμαρχο Πύλης κ. Κρούπη Κ, κ. Νάκο Χρ. Πρόεδρο της ΚΟΙΔΕΚΑΠ, τους Δημοτικούς συμβούλους κ. Κωστάκη Αθ, Τζάνη Αρ. και Παλλαντζά Γ. και την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης Πανάγου Μ. επίσης τον Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Πύλης, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Πύλης, τον πρόεδρο του Α.Ο. Ροπωτού, τον Πρόεδρο του ΕΟΣ Καρδίτσας και τον Πρόεδρο του Σ.Ο.Χ.Τ. Τρικάλων.
Τέλος την εκδήλωση τίμησε και η «φίλη» μας και παλιό μέλος του συλλόγου , Αντιδήμαρχος Τρικάλων για θέματα αθλητισμού νεολαίας και πολιτισμού, Μητσιάδη Βασιλένα
Να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τα φιλαράκια μας τους «τROCKαδόρους» που πραγματικά έδωσαν και την ψυχή τους στη σκηνή και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης