"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.8 C
Trikala

Σκάει νέα δικογραφία για βουλευτή της ΝΔ που έχει διατελέσει κορυφαίος υπουργός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέα δικογραφία έρχεται από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για το μέγα σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και τούτη φαίνεται πως θα αφορά βουλευτή που έχει διατελέσει κορυφαίος υπουργός.

Όπως μετέδωσε το Mega, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έχει πολλούς φακέλους. Ένας από αυτούς, είναι σε προχωρημένη διαδικασία ποινικής αξιολόγησης, για σημαίνων πρόσωπο της κυβέρνησης, που έχει διατελέσει σε νευραλγικό υπουργείο οικονομικού αντικειμένου.

Δεν είναι η μόνη δικογραφία και μπορεί πάνε στη Βουλή κι άλλες μετά το Πάσχα. Το αρχείο των επισυνδέσεων για στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι πολύ μεγάλο. Υπάρχουν νόμιμες παρακολουθήσεις και για μεταγενέστερη περίοδο, μετά την προεδρία του Δημήτρη Μελά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επειδή αρχίζουμε να κουραζόμαστε, ας μας πει επιτέλους η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ποιος ΔΕΝ εμπλέκεται. Λιγότερος θα είναι ο κόπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης