Aυτόκλητοι θεματοφύλακες των ηθών σε ρόλο ιεράς εξέτασης επιχείρησαν να ματαιώσουν την παράσταση του Ζαραλίκου στη Λάρισα .
Ο γνωστός κωμικός, ο οποίος έχει γίνει τελευταία στόχος επιθέσεων ρασοφόρων ενώ είχε προγραμματισμένη παράσταση χθες στις 21:30 στην Λάρισα, ομάδα ατόμων που κρατούσε ελληνικές και βυζαντινές σημαίες καθώς και χριστιανικές εικόνες, ψέλνοντας εκκλησιαστικά άσματα, προσπάθησε να τον λογοκρίνει.
Σύμφωνα με το onlarissa, oι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για περισσότερο από δύο ώρες, ζητώντας να ματαιωθεί η παράσταση «Και εγώ υπάλληλος είμαι», η οποία θεωρούν ότι προσβάλει τα χριστιανικά ήθη.
Λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ υπήρξε ένταση μεταξύ αστυνομικών και συγκεντρωμένων, με τους πρώτους να κάνουν χρήση χημικών και να χρησιμοποιούν χειροβομβίδες κρότου – λάμψης για να διαλύσουν το πλήθος, ενώ κάποιοι διαδηλωτές απάντησαν επιτιθέμενοι με ξύλα και άλλα αντικείμενα που κρατούσαν. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες και για προσαγωγές. Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ο γνωστός ρασοφόρος Χερουβίμ.
Η παράσταση ωστόσο πραγματοποιήθηκε κανονικά.



