Στα Τρίκαλα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σχετικά άρθρα

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός αναμένεται να φτάσει στην πόλη το βράδυ της Τετάρτης, όπου και θα διανυκτερεύσει. Το πρωί της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των ανακαινισμένων Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), έργο που υλοποιήθηκε με δωρεά της οικογένειας Φαγκρίδα.

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλέπω ο χαζομέρης νοσηλευτήςκαι ο ακάλτσωτος γαμπρός,που περιφέρονται από γραφείο σε γραφείο και πουλάνε δήθεν ρουσφέτια ,να τον παίρνουν αλά μπρατζέτα τον Άδωνη..

  2. Ο Δυπεαρχης θα κάνει έφοδο σε καμία άλλη κλινική παρόμοια όπως στην σημερινή; που να έχει όμως σχέση με τον απλό κόσμο και τον απλό λαό που δεν έχουν γνωστό τον ίδιο; ή που να φτάνει το θέμα επιτέλους ψηλά; Τώρα ξυπνήσατε κ. Σερέτη από τον λίθαργο μετά από 8 χρόνια;

  3. Την Μάνη και όλη την ΔΕΕΠ, την ΔΑΚΕ, τον Δήμο ξανά, τον Μαράβα, τον Αβραμόπουλο και τους Μιχαλάκηδες που στηρίζουν τον ψηφιακό υπουργό της ΝΑSA, μην ξεχάσετε αυτή τη φορά να καλέσετε και κυρίως το ΚΚΕ για εντυπώσεις και προβολές στο τικ τοκ του Υπουργού!!!

    • Οι κοκκινομάλληδες διαφορετικού φύλου, βαθμίδας και ηλικίας που κανονίζουν τις εφημερίες τα ΠΣΚ θα είναι σίγουρα δίπλα δίπλα ξανά και αγκαλίτσα με την ρογκανάκι.

  4. Να ετοιμάζονται οι κομμουνιστές για διαμαρτυρία..Αυτή την φορά δεν θα την πατήσει ο Άδωνης..
    Θα φοράει τα γυαλιά -ρουφιάνο και θα καταγράφει τα πάντα..

  5. Η αλαζονεία και η σιγουριά στο μεγαλείο τους.Ο Φωτάρας έχει λογική και ύφος του πρώην Περιφερειάρχη ίσως και του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και η Αγλαΐτσα που έχει τις ευλογίες του, νομίζει πως είναι ο Αρχιεπίσκοπος, αφού πιστεύει πως έχει τις ευχές του εταίρου Πατριάρχη Σπύρου-Αδώνιδου και πως της κάνουν καλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης