Στα Τρίκαλα θα βρεθεί στις 5 Απριλίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής καθώς θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταικών.
Ο πρώην πρωθυπουργός είναι πλέον πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου των εταιριών της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε.).
Έχει να φάει προβατίνα στα Τρίκαλα. Θα την κάνει ταράτσα.
Αναγνώρισις: ο κ. Sakaflias σήμερα, είναι υπέρ το δέον σωστός.
Υπέρ των λαμπογυαλών σε πεδινά μέρη και αυτός, αντί να τα έχουν στους λόφους ;
Υπέρ της προβατίνας αυτός, από πεδινά μέρη.
Κάποτε τον προσκυνούσες, όπως τον Κούλη σήμερα. Αλλά έτσι είναι ο ορισμός της αχαριστίας.
Μπα, για πρώην ΠΑΣΟΚο τον έχω τον ΑΠΕ.
Είναι σταθερά εκσυγχρονιστής και προοδευτικός.
Φχαριστώ πολύ. Το έχουμε ψυλλιαστεί εδώ και έτη, αλλά τον αφήνουμε να νομίζει ότι μας κοροϊδεύει. Και τι Πασοκτζής. Από αυτούς που λιγουρεύονται υπουργεία στη ΝΔ. Αμέτρητοι.
Οι πραγματικοί οικολόγοι έχουν κόμματα στην Ελλάδα, δε χρειάζονται τα δικά σας.
Ένα από αυτά είναι η ΝΔ, που όλες οι προτάσεις της αρχίζουν από το: πρώτη προτεραιότητα η οικολογία κλπ, κλπ. Οπότε, ψηφίζουμε αυτή.
Άσε που έχει και προοπτικές «ανόδου».
Έτσι δεν είναι;
Αυτοί που ζητάνε πυρηνικά και περισσότερο φυσικό αέριο; Να μας λείπει το βύσσινο.
Βολευτείτε με το κεράσι προς το παρόν.
Eσύ θα αγοράσεις Tesla όπως ο Donald Koκκινούλη;
Εννοείται, διότι θα έχω δωρεάν ρεύμα από τις έλικες στην κεντρική πλατεία Τρικάλων.
ΥΓ. Ο Κοκκινούλης έσφιξε λίγο τους …όλους σας.
Θα αναγκαστείτε να υπερασπιστείτε πολλούς δισεκατομμυριούχους ακόμα, όσοι το παίξατε αντισυστημικοί.
Έτσι είναι στο φιλελευθερισμό. Δεν ξέρεις εσύ από αυτά.
Εσύ και ο ευρωβουλευτής youtuber με τους οπαδούς του, έχετε το ίδιο κουκούτσι μυαλό, και ξέρετε…
Ποιος είναι αυτός ο Donald Κοκκινούλη που αγόρασε Tesla;
Και γιατί γράφεις το όνομα με λατινικά στοιχεία και το επίθετα με ελληνικά;
Δεν σου έμαθαν στο σχολείο ότι ένα κόμμα μπορεί να αλλάξει όλο το νόημα της πρότασης; Θα μου πεις, εσύ τότε πήδαγες την μάντρα και έκοβες πέρα. Το μόνο κόμμα που ξέρεις είναι αυτό που σε ταΐζει.
Ο Donald είναι ο Τραμπ ( υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο να οδηγεί
Tesla) και ο Κοκκινουλης είναι ο “κόκκινος” σχολιαστης παραπάνω.
Και γιατί δε βάλατε τελικό σίγμα στο «Κοκκινούλη» κ. καθηγητά;
ΥΓ. Ευτυχώς που δε μας μαθαίνετε εσείς.
Σας «τσουρούφλισε» ο Donald και τσούζει ε; Τώρα που θα ζητάει πίσω και τα λεφτά από τη UDAID, θα τρέχετε, τρολάκια.
Kοκκινούλη, ο Donald έκανε την αρχή, όλοι οι αντι-ΑΠΕ και αντισυστημικοί, θα αγοράζετε κόκκινα Tesla.
Όχι ρε μπαγάσα, δεν το είχαμε σκεφτεί…
Γυναίκααααα, πιάσε 80 χιλιάρικα από το κομοδίνο. Θα σου έχω έκπληξη το βράδυ. Ναι καλέ, αυτά της USAID.
ΥΓ. Μας άνοιξες τα μάτια ρε φίλε…
Πάλι φθηνό Τέσλα θα αγοράσεις ρε Ουλιάνωφ; Υπάρχει και με 150.000.
Και πάντα κόκκινο ε; για να σκάσουν τα τρολάκια που μαζεύουν τα χαρτζιλίκια.
Άσχημα είναι τα Tesla;
Μια χαρά αυτοκίνητα.
Και οικολογικά.
(Ρε μάγκα, ο ΑΠΕ είσαι; Και έλεγα, που σε ξέρω, που σε ξέρω…)
Έτσι, θα παραδεχτείτε πολλά ακόμη. Εκεί που φτύνατε, θα γλείφετε οι ψεκασμένοι.
Προς το παρόν, είναι δύο τα φύλα τρολάκι. Μετά 4 έτη που θα βγει ο Μπάιντεν εκ νέου, το συζητάμε πάλι.
Πάντα δυο ήταν, ρώτα τους αριστερούς φίλους σου, πως έφτιαξαν τα υπόλοιπα.
Αααα, τώρα είναι δύο; Επειδή το είπε ο Κούλης; Στην ψήφιση του νομοσχεδίου, άλλα μας έλεγε.
ΥΓ. Στο γάμο του Πατέλη πήγε; Γιατί δε θυμάμαι…
Έλα ρε μεγάλε, που μας μαθαίνεις!!! Τελικά, είσαι πολύ πιο ανεπαρκής από όσο νόμιζα.
Όχι μόνο δεν κατάλαβες πόσο αστείο γίνεται το σχόλιο σου αν δεν βάλεις κόμμα μετά το Donald, αλλά δεν κατάλαβες και την πλάκα που σου έκανα.
Στο ξαναλέω: Αυτά παθαίνεις όταν ως μαθητής πηδάς την μάντρα του σχολείου και ως ενήλικας το μόνο κόμμα που ξέρεις είναι το εκάστοτε κυβερνόν κόμμα.
Δείξε σε κάποιον φίλο σου που ξέρει ελληνικά αυτό που έγραψες και αυτό που σου απάντησα. Ίσως αυτός έχει την υπομονή να σου εξηγήσει. Εγώ δεν έχω.