"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

41.7 C
Trikala

Stylish κυρίες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπράβο σας πολύ ωραία η εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη!!! Σε ότι αφορά τον ενδυματολογικό σχολιασμό έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής: Ο κ.Σακκάς και ο κ.Κουρέτας άψογοι, δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά. To the point. Ντύσιμο με στυλ και άποψη.

Η κ. Μενδώνη σχετικά καλή, με ένα φόρεμα – καφτάνι, που αν ήταν πιο μακρύ θα ήταν σωστότερο κατά τη γνώμη μας. Είναι σίγουρα ακριβό, μιλάμε για υπουργικό ντύσιμο, αλλά θα μπορούσες να το βρεις και σε υπαίθρια αγορά, όχι κάτι το ουαου δηλαδή.

Η κ.Χρύσα κάνει μπαμ, τέλος. Καλοκαιρινό φόρεμα palm beach….για βόλτα στην παραλία βραδάκι για ποτό, έχει μια καλοκαιρινή διάθεση δηλαδή. Βέβαια χρωματικά έντονο, όπως ο χαρακτήρας της Χρύσας. Μην υποψιαστούμε ότι το πήρε από το δευτεροκλασάτο κατάστημα για τα εγκαίνια με την Υπουργό, θα γίνει χαμούλης.

Η κ. Κρυσταλλία πολύ κλασική και στο χτένισμα και στην επιλογή του ασπρόμαυρου, αλλά είναι γενικότερα κλασικό το στυλ της. Θα μπορούσε και λίγο καλύτερα. Εντάξει την Υπουργό περίμενε να ξεναγήσει, τι να έβαζε θα μας πείτε, ντεπιεδάκι απ’το πανέρι;

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τρίο της στυλιστικής παραφωνίας. Αταίριαστες μεταξύ τους.
    Μενδώνη παζαριώτικο, Ντιντή απ’ τη λαϊκή και Μαντζάνα σοβαρό κλασικό λιτό.
    Απ’ τις τρεις Μαντζάνα καλύτερη κι από μένα.

  2. Για άλλη μια φορά Σακκάς fashion icon ξεκάθαρα.
    Κουρέτας αξιοπρεπέστατος, μοντέρνος και σωστός.
    Οι κύριες για κλάματα και μοιρολόγια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης